Postaram się.
Postaram się.
E Ty, Pyrrus jestes moim sparing-partnerem
W porządku, postaram się pomóc każdemu w treningach, o ile tylko czasu starczy.
@Pyrrus - Pokusa robienia boxów ? Wydaje mi się że zależy to wyłącznie od gracza. Co do barbażyńców - nie wydaje mi się. Jedyne większe turnieje w które graliśmy to wka 1.1 i bs. W wka wyboru nie mieliśmy, w Bs sprawa wygląda inaczej. W meczach 2v2 brało się albo 2 nacje z silną piechotą ( np barbary i sparta ) lub jazda i piechota ( barbary i pont). Chyba takto nie mieliśmy turnienu 1v1 na tych zasadach. Co do Aten - wiem że je uwielbiasz Pyrrusie, ale na tych zasadach wcale nie są lepsze niż poprzednie. Wystarczy spojrzeć w rozgrywki Con, tam też prawie nikt nimi nie grał.
Serio ? Mam chyba sklerozę .
Edit : Miałem rację, nie graliśmy na tych zasadach podczas ligi. Najpodobniejsze były zasady z 1 sezonu, ale tam nie było limitu na miecze powyżej 1k oraz na max 6 mieczy u Barbarów.
Nie udało mi się załapać do turnieju. Piszę się na sparingpartnera.
"Zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Być zwyciężonym, a nie ulec to zwycięstwo." marszałek Józef Piłsudski
Jak to nie...
http://clancommunity.ru/showthread.php?t=5896
Napisałem Wolfowi to i owo, puściłem powtórkę z naszych gier finałowych i zostałeś dodany.
PS: zbierają jeszcze listę rezerwową. Jeżeli dojdzie kolejnych 16 graczy, to będzie 48 uczestników.
Na ten moment skład turnieju to praktycznie pełna pula najlepszych graczy Rome 2 na świecie na chwilę obecną.
Co Ty opowiadasz Bachus. Jesteś w turnieju..
Juz wczoraj byłeś . Ja dzis ostro trenuje wieczorem wiec jak ktos chce to zapraszam bo wczoraj zagrałem z Pyrrusem i dostalem becki xd opuscilem sie