Skąd to info o tym, że jest "Nieśmiertelnym Cesarzem"?
Skąd to info o tym, że jest "Nieśmiertelnym Cesarzem"?
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Jak już jesteśmy w tej tematyce Warhammera... Wybaczcie, że zbaczam odrobinę z sedna tematu, ale gra ktoś z Was w Vermintide po sieci? Bo jak tak to zapraszam do wspólnej gry przy okazji.
Jakby się ktoś pytał to na stronie CA pojawiło się wielkie odliczanie,
https://comingsoon.totalwar.com/
Więc raczej szykuje się zapowiedz młota2.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
Ciekawe, czy wraz z tym dojdą jeszcze DLC z LL'ami do 1 części. Bo nie mają prawa tego tak zostawić...
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Jak to nie mają prawa? CA ma wszelkie prawo zrobić z tą grą co jej się żywnie podoba. Jestem bardzo zadowolony z tej strony bo to dla mnie jasny sygnał ze będą jaszczurki,jeszcze do tego skaveny,elfy i jakaś dodatkowa rasa w ramach pre-ordera i może nawet kupię tą część za pełną cenę.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Do pre-ordera demony mogą dojść w sumie. Byłoby to logiczne, jeśli CA będzie się trzymało schematu z pierwszej części.
寧我負人,毋人負我。
曹操
Ciekawi mnie, czy przy tym nadal będą wydawać DLC do 1 części, bo to winno być też ważne - mamy niedorobione rasy, a już myślą o wydaniu drugiej części, co brzmi dla mnie jak totalny absurd.
Przecież Arroyo, tak właśnie napisali. Będą wydawać dalej DLC do 1 Młotka.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Ok, czyli innymi słowy nadzieja umiera ostatnia. Całe szczęście, że o tym pomyśleli wtedy.
Sądzę, że przy ogłoszeniu Lizaków (kupuję pre-order), ogłoszą też Old Frienda i jakieś DLC do Starego Świata.