Strona 153 z 368 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203253 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 521 do 1 530 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Ja stawiam że zaczną tylko z 2 lordami na rasę.
    W przypadku mrocznych elfów nie wyobrażam sobie braku Malekith i Morathi. Jeśli nie dadzą choć jednego z tej dwójki to nie zagram mrocznymi dopóki ich nie będzie. U reszty w sumie mnie nie obchodzi kto będzie. Bo wysokich nie lubię, a jaszczurek nie znam.
    Myślę że przed premierą Leśnych masa osób nie wyobrażała sobie że Ariel nie będzie, a wiemy jak wyszło, więc nic nie wiesz

Arroyo

Nie wyobrażam sobie by Imperium takie zostało, przynajmniej jeszcze ze 3 zakony rycerskie powinny być dodane, plus Gorejącym Słońcom należy dodać ich umiejętność, a nie płonące lance. Orki bez Gorbad Ironclaw czy brak Krella też Mi się jakoś nie widzą.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Gorbad jest trupem od 1000 lat, a Krell... zobaczymy. Co dalej? A - Imperium. Jak wiesz, będą jeszcze DLC'ki do Starego Świata (czyt. 1 części), a z materiałów na DLC pasują tu jednostki dla Imperium i Zielonych, więc im będą ładować te DLC'ki jednostki. Z LL'ów, którzy odpadają wg mnie to Grom (zabił go Eltharion) i Gorbad. Vlad i Izka to było co innego, bo oni akurat byli Wampirami i CA miało pełne prawo ich wskrzesić. A Ariel do WE nie dali (jeszcze), bo musieliby robić Wysoką Magię, która de facto dojdzie w tym rozszerzeniu z HE i Jaszczurami.

Na moje oko się zbytnio czepiasz, ot co

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Gorbad jest trupem od 1000 lat, a Krell... zobaczymy. Co dalej? A - Imperium. Jak wiesz, będą jeszcze DLC'ki do Starego Świata (czyt. 1 części), a z materiałów na DLC pasują tu jednostki dla Imperium i Zielonych, więc im będą ładować te DLC'ki jednostki. Z LL'ów, którzy odpadają wg mnie to Grom (zabił go Eltharion) i Gorbad. Vlad i Izka to było co innego, bo oni akurat byli Wampirami i CA miało pełne prawo ich wskrzesić. A Ariel do WE nie dali (jeszcze), bo musieliby robić Wysoką Magię, która de facto dojdzie w tym rozszerzeniu z HE i Jaszczurami.

Na moje oko się zbytnio czepiasz, ot co
    Tylko że prócz niego to Zielonoskórzy nie za bardzo mają kogo, więc już nikogo nie dostaną. On i Grom to jedyni z sensownych i sławnych Orków.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Zostają Snagla i Gitilla. Mogą dać tych z 8 edycji, tak jak dali z rozszerzenia do 8 edycji Ghorsta.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    https://www.cdaction.pl/news-49105/n...total-war.html

CD-Action pisze, że w obrazku jest las pokryty śniegiem. Ja się pytam gdzie ten śnieg Ja tu tylko widzę opary z lasu deszczowego.
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

6. Użytkownicy którzy uznali post Turek za przydatny:

Wojski Awatar Maniek116
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 11 podziękowań w 9 postach
    Nawet nie ma co spekulować, na pierwszy rzut widać, że Lizardmeni

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Zostają Snagla i Gitilla. Mogą dać tych z 8 edycji, tak jak dali z rozszerzenia do 8 edycji Ghorsta.
    Mimo wszystko jestem zdania że Gorbad mógłby się znaleźć w grze w bardzo prosty sposób. Jako bohater minii kampanii lub scenariusza. Dodał by brakujące jednostki Zielonoskórym i był by dostępny w Multi\ Custom battle ale nie w Kampanii.

Czas pokaże czy masz rację z tymi powyżej. Czytałem o nich, ale na LL oni nie pasują, tak mi się wydaje. Bohaterowie jak najbardziej, czas pokaże.

Megas Basileus / Młoda Gwardia Awatar Polemajos
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    251
    Otrzymał 374 podziękowań w 290 postach
    ... W międzyczasie CA daje nam patcha do Bretki: https://forums.totalwar.com/discussi...-gmt/p1?new=1/
    ,,Vae Victis"

10. Użytkownicy którzy uznali post Polemajos za przydatny:

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Sporo łatek dla Bretki.

Ares - Gorbad wg mnie raczej się nie pojawi. Co do Gitilli i Snagli - uważam, że nie ma powodu dawać ich jako bohaterów - prędzej jako LL'ów. To nie są jakieś epickie postaci jak Zielony Rycerz, czy Krell, który winien pojawiać się trochę podobnie u Wampirów jak Zielony u Bretki

Podkomorzy Awatar Chaak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    262
    Otrzymał 254 podziękowań w 191 postach
    Krell, jako legendarny bohater, mógłby być unikalnym dodatkiem dla Kemmlera. Może, w końcu, ten lord zacząłby być użyteczny.

寧我負人,毋人負我。
    曹操

13. Użytkownicy którzy uznali post Chaak za przydatny:

Strona 153 z 368 PierwszyPierwszy ... 53103143151152153154155163203253 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów