Strona 160 z 368 PierwszyPierwszy ... 60110150158159160161162170210260 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 591 do 1 600 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Podczaszy Awatar LEGION
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

Warhammer II oficjalnie zapowiedziany.

Podobno jest nowy świat, cztery rasy i masa nowości. Wiadomo jak zawsze. Ale mam pytanie, nowy świat oznacza ameryki? Do fantastycznego podboju?
    http://store.steampowered.com/app/594570/
    https://comingsoon.totalwar.com/
    Gdyby to było DLC wrzuciłbym to tutaj. Gra ewidentnie ma II w tytuly. Albo jestem ślepy.
    Tyberiusz wrócił na Capri..

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Dodałeś do działu multi... a ta gra to ewidentnie wygląda jak zwykłe rozszerzenie. W sumie to jest samodzielne rozszerzenie.
    Co do tego - tak, "obie Ameryki i Afrykę".

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    10
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach
    To na ile to rozszerzenie a na ile nowa gra wyjdzie po premierze. Moim zdaniem jeśli różnice między nowymi rasami będą takie jak między rasami w pierwszej części a do tego nowe tereny i kampania to nie widzę problemu dlaczego nie mielibyśmy tego traktować jako normalny sequel. Pewnie, gdyby dokładnie to co zapowiadają wyszło nie teraz, tylko w 2020 roku a w między czasie wyszłyby dwa inne total wary to nikt by się nawet nie zająknął.

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    To było bardziej niż pewne że Skaveni będą 4 rasą. I ten news też jakoś mnie nie zaskoczył bo co oni mogli by ogłosić innego ? Teraz ciekawe co będzie jako DLC rasa, i bardziej mnie ciekawi kogo dostaniemy prócz 4 głównych.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
    Kurcze niepokojąca ta informacja o Pułudniowych Ziemiach połączona ze szczurkiem. Liczyłem na to, że żadna z głównych ras nie zostanie już wypchnięta do roli dlc, a tak albo Skavenów, albo Królów Grobowców może czekać marny los Wojowników Chaosu.
    Dobrze, że łączona mapa ma zostać wydana później, bo może pogrzebią w warunkach zwycięstwa, tak aby miała ona faktyczny sens, a nie stanowiła zlepek dwóch kompletnie olewających siebie światów.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez TypowyNoob Zobacz posta
    Kurcze niepokojąca ta informacja o Pułudniowych Ziemiach połączona ze szczurkiem. Liczyłem na to, że żadna z głównych ras nie zostanie już wypchnięta do roli dlc, a tak albo Skavenów, albo Królów Grobowców może czekać marny los Wojowników Chaosu.
    Dobrze, że łączona mapa ma zostać wydana później, bo może pogrzebią w warunkach zwycięstwa, tak aby miała ona faktyczny sens, a nie stanowiła zlepek dwóch kompletnie olewających siebie światów.
    Co to znaczy,że jeżeli kupię np.Warhammer Total War Edycja Starego Świata to mam kampanię z podstawki+później w update mapa poszerza się o Warhammer II(tylko,że muszę go kupić żeby mieć odblokowane z niego rasy)?

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    By nimi móc grać, na to wychodzi.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez ares354 Zobacz posta
    By nimi móc grać, na to wychodzi.
    Piszesz to ogólnie czy mi odpowiadasz?

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    Cytat Zamieszczone przez ares354 Zobacz posta
    To było bardziej niż pewne że Skaveni będą 4 rasą. I ten news też jakoś mnie nie zaskoczył bo co oni mogli by ogłosić innego ? Teraz ciekawe co będzie jako DLC rasa, i bardziej mnie ciekawi kogo dostaniemy prócz 4 głównych.
    Uważam, że akurat tutaj nie będzie żadnych niespodzianek. DE wiadomo - Malekith i Morathi + Malus i Crone. Może światło dzienne zobaczy Lokhir. HE - Tyrion i Teclis + Alarielle. Lizardmen - Mazdamundi i Kroq-Gar. Przy jaszczurach to się wstrzymam co.do wytypowania dodatkowych LL, ponieważ za bardzo nie przepadam za tą rasą i muszę najpierw przejrzeć ich AB aby cokolwiek więcej wnioskować na ich temat. Skaveni - Thanquol (bez szarego proloka jakoś nie wyobrażam sobie tej rasy) i Lord Skrolk (najbardziej pasuje jego klan do tej lokalizacji. Dodatkowo może to być Lord Nurglitch o ile go reinkarnują.) + Queek i Throt. Takie są moje typy co do LL. Nadal mnie zastanawia kim lub czym będzie "An Old Friend". Trochę to irytujące jest, że tak mało informacji jest zapodawanych na temat ich planów.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    SaperHeart, ja wolałbym 5 klanów Skavenów tj. 4 główne + Klan Mors od Queeka. Poza tym to szef od Moulderów, Skrolka, Thanquola i Snikcha by dodali i byłoby fenomenalnie. A u HE to jeszcze o Eltharionie nie wspomniałeś, również dobry LL.
    U Lizaków to obstawiam jeszcze Tiqtaq'to, Tehenhauin.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Strona 160 z 368 PierwszyPierwszy ... 60110150158159160161162170210260 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów