Strona 161 z 368 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171211261 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 601 do 1 610 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    SaperHeart, ja wolałbym 5 klanów Skavenów tj. 4 główne + Klan Mors od Queeka. Poza tym to szef od Moulderów, Skrolka, Thanquola i Snikcha by dodali i byłoby fenomenalnie. A u HE to jeszcze o Eltharionie nie wspomniałeś, również dobry LL.
    U Lizaków to obstawiam jeszcze Tiqtaq'to, Tehenhauin.
    Jeżeli kupię np.Warhammer Total War Edycja Starego Świata to mam kampanię z podstawki+później w update mapa poszerza się o Warhammer II(tylko,że muszę go kupić żeby mieć odblokowane z niego rasy)?

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Jak masz edycję Starego Świata to masz Stary Świat, a gdy dokupisz Warhammera II to masz dodatkowo Nowy Świat.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Jak masz edycję Starego Świata to masz Stary Świat, a gdy dokupisz Warhammera II to masz dodatkowo Nowy Świat.
    Czyli muszę mieć podstawkę+warhammer II żeby grać na OGROMNEJ mapie kampanii?

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Tak, z tego co zrozumiałem to tak.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Tak, z tego co zrozumiałem to tak.
    Mój komp tego nie przeżyje ale na 20 fps też da się komfortowo(według mnie) grać

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    "If you own both games you get 3 huge campaign maps; the original one featuring the Old World, a new one featuring the New World and the Vortex, and a Combined Campaign map featuring both of those areas joined together. " - ta oficjalna odpowiedź wzięta z fejsa TW powinna uciąć temat i dywagacje

Co do samej części to czekam na więcej informacji,przede wszystkim na cenę,rostery,lordów i ewentualną dodatkową rasę. Najbardziej cieszy mnie to,że sprawdziły się moje typy co do ras,które dojdą do gry.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    SaperHeart, ja wolałbym 5 klanów Skavenów tj. 4 główne + Klan Mors od Queeka. Poza tym to szef od Moulderów, Skrolka, Thanquola i Snikcha by dodali i byłoby fenomenalnie. A u HE to jeszcze o Eltharionie nie wspomniałeś, również dobry LL.
    U Lizaków to obstawiam jeszcze Tiqtaq'to, Tehenhauin.
    To by było super i uważam, że jak będzie podział na klany to napełniania otrzymamy 4 głównie. Co do innych klanów to bym się wstrzymał. Dodatkowo, wątpię abyśmy mieli okazję zobaczyć assasina Snikcha, ponieważ zabójcy nie mogą dowodzić armiami. Dlatego też nie zobaczymy Legendarnego Shadowblada u DE. Możliwe, że będą oni opcją w stylu Green Knighta.
    O Eltharionie nie wspomniałem celowo, ponieważ słabo mi pasuje na LL, no chyba, że CA cofnie się do czasów zanim Malekith pozbawił go wzroku. Juz bardziej bym się skłonił, że zobaczymy Alith Anara, ponieważ jak zauważyłem to CA stara się wydawać Lordów, którzy znacząco się różnią od siebie.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 16 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta
    To by było super i uważam, że jak będzie podział na klany to napełniania otrzymamy 4 głównie. Co do innych klanów to bym się wstrzymał. Dodatkowo, wątpię abyśmy mieli okazję zobaczyć assasina Snikcha, ponieważ zabójcy nie mogą dowodzić armiami. Dlatego też nie zobaczymy Legendarnego Shadowblada u DE. Możliwe, że będą oni opcją w stylu Green Knighta.
    O Eltharionie nie wspomniałem celowo, ponieważ słabo mi pasuje na LL, no chyba, że CA cofnie się do czasów zanim Malekith pozbawił go wzroku. Juz bardziej bym się skłonił, że zobaczymy Alith Anara, ponieważ jak zauważyłem to CA stara się wydawać Lordów, którzy znacząco się różnią od siebie.
    Cóż. Zastanówmy się raczej, kogo dostaniemy w Warhammer III.

Wg mnie w II jako rasa DLC wyjdą Tomb Kingowie, a poza tym subfrakcje - czyli dodatkowe klany i miejsca startowe Skavenów, może jakaś Tilea/Estalia jako kolonia, może kult Slannesha Dark Elfów.

Demonów raczej nie zobaczymy. Dlaczego tak myślę?

Bo podejrzewam, ze w Warhammer III zostanie poświęcony Chaosowi i dostaniemy magie chaosu, różne frakcje chaosu, mapę pustkowi chaosu, jakąś mechanikę demonów z alternatywnym wymiarem, może nawet krasnoludy chaosu, a jako DLC np. Ogrów.

Część III może być już taką wielką rozpierduchą i prawdziwą inwazją, a nie tą popierdółką z cz. 1.

Łowczy
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    3
    Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
    Za jedyne zaskoczenie uważam dodanie Southlands. Poprawcie mnie jesli się mylę, ale ziemie TK nie do tego kontynentu nie należą, zatem nie będzie ich w WTW 2?

A to by oznaczało, iż czekają nas jeszcze rozszerzenia do OW, wszakże jest trochę mapy do odkrycia.

I data premiery. Obstawiam jesień tego roku.

Chłop Awatar Gobbla
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    4
    Wyjaśniło się w końcu kim jest zapowiadany przez twórców w FLC ''Stary przyjaciel'' ?

Strona 161 z 368 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171211261 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów