Strona 32 z 40 PierwszyPierwszy ... 223031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 392

Wątek: Co będzie po Warhammer?

Pampa
    Gość
    Najlepsze że nowa część Warha to będzie tak naprawdę DLC xd Umieją czesać hajs, bo po co sprzedać DLC po 80 zł jak można od lemingow wyciągnąć 200? Niestety tak to wygląda na te chwilę, i jestem przerażony bezczelnoscia twórców. Nowa ,,gra" wniesie 4 inne rasy i ciutke inny świat który bedzie kompatibilny z poprzednią częścią. Odpowiedzcie sobie sami czy tak wyglada nowa gra, czy DLC. Czekam na hejt od fanbojow. Pis joł.

Nie obrażamy innych Użytkowników, szczególnie nie przystoi to moderatorowi globalnemu. Ostrzeżenie.
    Asuryan.
    Ostatnio edytowane przez Asuryan ; 06-04-2017 o 17:57

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Może spokojniej trochę? Nie wypada tak moderacji się zachowywać.
    Czy to nowa "gra"? Zależy, jak to traktujesz. Dla mnie to zwykłe samodzielne rozszerzenie.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Sara Temer
    Gość
    Dokładnie, Warhammer II to samodzielne rozszerzenie, a nie nowa część, o czym mówiłam w tym filmie:

Choć przyznaje, że istnieje spore ryzyko, że CA wyda to po pełnej cenie :/

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez Temer Zobacz posta

Choć przyznaje, że istnieje spore ryzyko, że CA wyda to po pełnej cenie :/
    Obawiam się, że możesz mieć rację. W sumie nie zdziwiłbym się, gdyby tak się stało (czyt. 150 zł za starter z 4 rasami - nadal taniej niż za odpowiednik figurkowy).

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Cytat Zamieszczone przez Memnon[pl] Zobacz posta
    Artykul nie napawa optymizem.Zero mowy o nowym silniku-czyli pewno znwou bedzie stary i beznadziejny warscape.Po co sie trudzic jak nie ma konkurencji.Jednak najgorsze dla mnie jest to iz nad nowym histroycznym tytulem pracuje znwou najwiekszy ingnorant,len i partacz w CA-czyli Lusted.Znowu dostaniemy hitoryczny TW na miare Rome II?Czyli kupowac po 1,5 roku i po 15 patchach?
    Lusted nie pracuje nad historycznym TW tylko nad DLC do Rome 2 i/lub Attyli.

Co do ceny to obawiam się,że dostaniemy jednak co najmniej te zaporowe 150-160 złotych skoro za zwykłe mini kampanie dodające po jednej rasie CA liczyła sobie koło 70 złotych...
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Podczaszy Awatar Memnon[pl]
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 85 podziękowań w 52 postach
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Lusted nie pracuje nad historycznym TW tylko nad DLC do Rome 2 i/lub Attyli.

Co do ceny to obawiam się,że dostaniemy jednak co najmniej te zaporowe 150-160 złotych skoro za zwykłe mini kampanie dodające po jednej rasie CA liczyła sobie koło 70 złotych...
    Chcialbym sie mylic i chciabym zebys to Ty mial racje -jednak chyba jest na odrwot.
    Cytat z wiki TW...
    "Jack Lusted and veteran team members from the ROME II and ATTILA teams have formed a new Total War team to investigate further, and we’re excited to share news of their intentions as soon as we’re able..."

Co do ceny -tez mysle ze bedzie to pelna cena w okolicach pierwszego Warhammera.Skoro za DLC ze zwierzoludzmi walneli cene jak za 1/3 gry to dlaczego teraz 4 rasy mialy by kosztowac mniej.Masz monopol -robisz co chcesz...
    Kiedy życie Cię nie pieści,podnieś głowę w górę i zaciśnij pięści

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    "Specifically, we have recently been looking at ways in which we might get back to historical content before we release the next major historical Total War, in particular thinking about additional content or standalones for some of our more recent historical titles. Jack Lusted and veteran team members from the ROME II and ATTILA teams have formed a new Total War team to investigate further, and we’re excited to share news of their intentions as soon as we’re able." - Podsyłam pełen tekst,mam nadzieję że wszystko już jest jasne
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

8. Użytkownicy którzy uznali post Il Duce za przydatny:

Pampa
    Gość
    Samodzielne rozszerzenie które jest reklamowane jako oddzielna gra i będzie w cenie normalnej gry. O tym wlasnie5 mowilem post temu. Paranoja. To przez ludzi przyjmujących bezkrytycznie to że im sie pluje w twarz mamy to co mamy. Nie wiem gdzie widzisz że kogoś obrazam, ale wiem że ty należysz do fanboyow wiec niestety ale ja mówię jak jest. Oprócz tego że jestem modem to jestem też klientem i krew mnie zalewa przy tej bezkrytycznosci. Tyle.

PS Fanboj tutaj nie jest określeniem obraźliwym, bo sam jestem fanbojem wiedźmina. Chodzi o wskazanie tej bezkrytyczności.

10. Użytkownicy którzy uznali post Pampa za przydatny:

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Cena będzie pełna, nawet nie spodziewam się złotówki mniej.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez Pampa Zobacz posta
    Nie wiem gdzie widzisz że kogoś obrazam, ale wiem że ty należysz do fanboyow wiec niestety ale ja mówię jak jest. O
    W byciu fanboyem nie ma nic złego, ale chodzi o słowo "leming". Dalej będziesz dążyć do tego, że "nie wiem, gdzie widzisz, że kogoś obrażam"?

Wracając do tematu - co do ceny to czuję, że 150 zł to max, ile dadzą za grę na polskim rynku. To i tak jak pisałem o wiele taniej niż za 4 takie startery figurek.

Strona 32 z 40 PierwszyPierwszy ... 223031323334 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów