-
Mi na starszej wersji moda( cos koło 2.0) grało się znacznie stabilniej( teraz jest coś pomiędzy stabilnością ebI na rome a alexnader)niż ostatniej, ale może to wina aktualizacji sterowników od karty graficznej.
Btw Jak jednak wątek zyje to możesz mi nazgoolu odpowiedzieć na pare pytać.
- Czy jest ta zajebista jednostka golasów Galatów fanatyków która była w EBI?
- Jakie sa warunki do wywołania reformy Mariusza? obniżacie trochę wymagania z EB I bo uzyskanie odpowiendiej osoby było troche trudne z tego co pamiętam a warunek podbicia 50 czy 75 prowincji( dokładnie nie pamiętam ile to mialo być) by obejsc wymagania co do ludzika było, nieco przesadzone a ulepszone legiony były de facto zbędne, albo nawet juz nie dogrywało sie do tej chwili
- Czy planujecie dołożyć pomysł, z chyba z jakiegoś submoda do EB I, ze w opcji grupy zamiast pojedynczego szeregu podwójnego etc, były bardzo fajne moim zdaniem np szyk macedoński Alexandra, szachownicowy szyk rzymski, jakieś tam szyki
barbarzyńskie etc
- Jaki zalecany jest poziom trudności bitwy ? Bo zauważyłem za ai jak to ai, ale chyba nawet trochę lepiej kombinuje niż było to na wcześniejszych wersjach moda, no i coś mi sie wydaje ze na poziomie bitwy hard wraże jednostki sa troche mocno twarde w stosunku do moich
-
Uprawnienia umieszczania postów