Strona 202 z 368 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252302 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 011 do 2 020 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    Po tym wszystkim co dziś zobaczyłem jestem rozczarowany postawą CA. Oby sukces jedynki nie odbił im się czkawką, ponieważ ich praca i zainteresowanie tą grą wyglądają marnie. Trzeba kuć żelazo póki ciepłe. Zaczyna powoli to niestety przypominać słaba politykę GW, która uważa, że złapała Pana Boga za klejnoty i nic już nie musi robić. IMO, jedyną dobrą wiadomością z tej imprezy jest, potwierdzenie Skavenów.
    Ostatnio edytowane przez SaperHeart ; 13-06-2017 o 02:32

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach

Czyli młotel2 za 3 miechy. A wcześniej stary przyjaciel, który ma być czymś małym.
    Później jakieś flc.
    I na koniec najprawdopodobniej we wrześniu dlc z nową rasą do młota1 (które stanie się preorderem do młota2).

Czyli 3 miesiące czekania.
    Niestety filmiki są jakieś takie słabe, aż się rome2 przypomina. Ale przecież młot1 chodzi całkiem całkiem więc co można spaprać przy robieniu młota2 (który technicznie jest tylko dlc do młota1)?

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    [–]Rich_A_CACreativeAssembly 223 punkty 12 godzin temu
    On the New Content Team we are always looking for ways to expand and improve your experience with Total War:WARHAMMER and the next major update will be no different.
    It has been duly noted that many of you are very interested in more Empire content, in particular Middenland. I myself find their lore and army roster extremely interesting. The Ar-Ulric and Knights of the White Wolf, sure would look good on the field of battle.
    So as a small starting point for Call of the Beastmen we added Boris and the Middenland faction for custom battles and multiplayer. Then followed up with adding his Runefang and extra mount in Realm of the Wood Elves to give him a little more love and a make him a more viable lord choice. It was really great to see your reaction to him and your desire for more content.
    But as you can imagine creating any DLC takes a hefty amount of time and having the right people and resources available to work on the content. Till now we have mainly focused on bringing the core races such as the Beastmen, Wood Elves and Bretonnia to life and have enjoyed reading and listening to your comments on them.
    But what you will see in our next Race Pack is us expanding into some new and exciting areas not touched on by the core IP, but still with Games Workshops approval and in keeping with the core of the Warhammer universe.
    So as you will see with the next Race Pack if the right opportunity comes along, we may be able to look at creating more new and diverse content for other areas of the Warhammer world in the future.
    With Total War: WARHAMMER being a trilogy of titles building upon one another and with the support you guys have shown thus far, we aim to make this the best and most expansive depiction of Warhammer Fantasy Battles there has ever been.
    Enjoy E3 and stay posted for more exciting Total War: WARHAMMER 1&2 news.

Takie tam z Reddita.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    W sumie też mocno się napaliłem na kolejną odsłonę, miałem nawet zamiar kupić lepszego kompa za kilka miesięcy, żeby wykorzystać maksymalny potencjał gry, ale to co pokazali do tej pory, to delikatna kpina z klienta. Te czworonożne dinozaury wbijają się dość efektownie w linie przeciwnika, ale potem nic nie robią i wydają się minąć wieki, zanim załączy się im kolejna animacja. Ukazany fragment bitwy też bez większego szału, poza tym ognistym smokiem i Lordem na dinozaurze. Skoro gra wyjdzie we wrześniu, to prawdopodobnie jest już obecnie na etapie ostatnich testów, a jak na obecną chwilę, to wygląda to gorzej niż jedynka. Nie jestem optymistą, ale wolę się pozytywnie zaskoczyć, niż mocno rozczarować.

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Cytat Zamieszczone przez Ituriel32 Zobacz posta
    Takie tam z Reddita.
    Takie tam lanie wody. W końcu będzie kooperacja w jednej rasie w dwójce? Bo jeśli tak, to ciekaw jestem jak to zrobią z Imperium. Czyli to co było z Chaosem robią też dwójką. Zamów do tygodnia po premierze lub płać później, to jest najgorszy możliwy krok. Ja czekam na recenzje, opinie zwykłych ludzi i to potrwa ponad tydzień i będę zmuszony potem za to DLC płacić, to czysta kpina. Szkoda że CA idzie tą drogą.

Wrześniowy termin jest dobry, bo październik i listopad to premiery gigantów i TWW 2 mógłbym tam mocno oberwać od gigantów.

Pyrrus

Dlatego Ja tego nawet nie kupie w dniu premiery. Nie kupiłem jedynki w dniu premiery i dwójki też nie zamierzam. Za jakiś czas po premierze gra będzie tańsza i na pewno poprawiona.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Ja raczej na bank kupię. Dinozaurami i szczurami będę się rozbijał do czasu wydania połączonej mapy. Wtedy rasami ze starego świata będę się rozbijał. Vladem i Izką podbije wreszcie krasnoludy, hehhehe.

Jakieś takie sobie te skile płaza. Znaczy cała masa żółtych specjalnych, coś koło 10, i tylko 10 zaklęć? (magia niebios? i wysoka).

Jak by nie patrzeć bez moda zwiększającego liczbę punktów raczej się nie obejdzie.

Jak dobrze widziałem to ta jego specjalna tarcza ma bardzo słabe statystyki, trochę lipnie jak na specjalny artefakt.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    @Ituriel32
    Znów będzie sytuacja "coś kosztem czegoś" ale u takiej postaci jak Slann to wybór jest prosty. Magia + buffy dla jednostek.

Ogólnie podoba mi się pomysł CA względem dużych stworów "jak trafi to będzie się działo". Jestem ciekaw czy wszystkie smoki będą mogły zionąć + stwory które w AB mają taką możliwość. Dodatkowo CA mogłoby pomyśleć w końcu nad możliwością wsadzania Lordów/bohaterów do jednostek.
    Ja tam kupię TWW2 w pre-orderze, bezwzględu na to czy będzie tam jakiś pack czy nie. Miałem niesamowitą frajdę z gry w jedynkę i sądzę, że dwójką mnie nie rozczaruje. Jedyną rzeczą w której CA mnie zawiodło jest tak długa cisza względem DLC/FLC do jedynki.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Wszystkie smoki w młocie2 mają mieć zionięcie.
    Prawdę mówiąc tego mi brakowało w m1. I wcale nie werbowałem smoków. A teraz to będzie inna bajka.

Ja mam nadzieje że CA przy młocie2 zrobi więcej dlc. Bo fajne rzeczy w młocie2 (np. wybrzeże wampirów) + fajne rzeczy z młota1 (dalej teb, norska, subrasy) to bardzo duża ilość do dodania.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta
    @Ituriel32
    Znów będzie sytuacja "coś kosztem czegoś" ale u takiej postaci jak Slann to wybór jest prosty. Magia + buffy dla jednostek.

Ogólnie podoba mi się pomysł CA względem dużych stworów "jak trafi to będzie się działo". Jestem ciekaw czy wszystkie smoki będą mogły zionąć + stwory które w AB mają taką możliwość. Dodatkowo CA mogłoby pomyśleć w końcu nad możliwością wsadzania Lordów/bohaterów do jednostek.
    Ja tam kupię TWW2 w pre-orderze, bezwzględu na to czy będzie tam jakiś pack czy nie. Miałem niesamowitą frajdę z gry w jedynkę i sądzę, że dwójką mnie nie rozczaruje. Jedyną rzeczą w której CA mnie zawiodło jest tak długa cisza względem DLC/FLC do jedynki.
    1. Z tego, co mi wiadomo, to smoki w jedynce będą mogły zionąć ogniem, gdy kupi się dwójkę. Mam jednak nadzieję szczerą, że do Chaosu w tym wypadku dorzucą Galraucha, epickiego smoka.
    2. Co do dodawania Lordów, Herosów i Legendarów do jednostek to aż mi przypomniałeś pewną niedocenianą, acz świetną fabularnie grę "Warhammer: Mark of Chaos". CA faktycznie mogłaby to dodać, bo to buffowałoby jednostki. Idąc dalej jednak mogliby dodawać oficerów, doboszy, bądź chorążych - tych ostatnich zwłaszcza.

EDIT: Ostatnio zdarzyło mi się napisać co nieco CA pod ich prezentacją trailera bitwy o Upadłą Bramę, żeby dodali wszystkie braki. Niestety jak to bywa przy najgorszym rodzaju obrońców danego studia, spotkałem się z bardzo słabą linią obrony - "kwestie finansowe" i "jednostki te nic nie wnoszą". Mam nadzieję, że CA nie pójdzie drogą tego typu ludzi i dadzą pełne rostery rasom z jedynki i dwójki oraz ostatecznie może skuszą się na darmowe wydanie reszty LL'ów do ras.

EDIT2: Ituriel, jeśli moje myśli się potwierdzą, to niedługo zamiast TEB zostanie EB

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Tak jak z Kislevem?

A tak na poważniej, jak pisałem wcześniej czy tą nową rasą będzie Norska, czy też coś z TEBu to i tak będę się cieszyć. Mało tego kupiłbym od razu, ale skoro ma być to pre-ordem do młota2. Więc poczekam.

Że też nie pokazała się nigdzie cała bitwa zadaniowa która miała być na e3...

Strona 202 z 368 PierwszyPierwszy ... 102152192200201202203204212252302 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów