Pirx,dzisiaj przegrasz ze mną to wszystko w SL się odwróci![]()
Pirx,dzisiaj przegrasz ze mną to wszystko w SL się odwróci![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Wszystko jest możliwe.Jak najbardziej taki scenariusz również wchodzi w grę.
Chociaż bardziej bym już stawiał na remis. Zobaczymy. Jeżeli zremisuję z Tobą to będę musiał wygrać z Bachusem w ostatniej kolejce (w przypadku remisu - będzie dogrywka). Jeżeli wygram z Tobą, to w ostatniej kolejce wystarczy mi remis. Także nie licz na taryfę ulgową.
Mi zostało jeszcze zebranie lania od Groźnego i rozstrzygnięcie z Defungorem kto będzie na najniższym miejscu.
Szkoda że Miki wypadł całkowicie.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.
W 1 rywalizujemy o 2/3 miejsce. Mi wystarcza wygrana z goldim![]()
Swoją drogą mam taką propozycję, żeby zorganizować kiedyś turniej albo ligę bez nacji barbarzyńskich. Stety niestety jakiekolwiek zasady byśmy narzucili - barbarki będą zawsze OP i najczęściej będą wybierane. Natomiast gdyby ich wywalić, to praktycznie każdy może wygrać każdym. Mogłaby być świetna zabawa, bo o ile gra barbarami jest raczej powtarzalna, to nacjami np. wschodnimi można sporo kombinować.
Max 2 zapki?
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Spoiler:
Myślę że raczej taki turniej niż liga
Nie uważam że liga została zepsuta tymi zasadami. Mi się podoba, Barbary nie są i tak już takie mocne
Zasady z poprzedniej ligi zrównoważyły barbarzyńców, byli wykorzystywani tak samo często jak pozostałe ale widzę że wystarczył miesiąc żeby o tym zapomnieć. A jak broniłem rękami i nogami tych zasad to nikt mnie nie słuchał tylko "trzeba zmienić żeby się dopasować do Rosyjskich zasad i wprowadzić świeżość" , taką świeżość że mamy powtórkę z rozrywki podobne zasady były chyba w 1 edycji ligi![]()