Brawa dla Arroya. Wygrać z Mistem to nie lada wyczyn. Mam nadzieję, że powtórka już poleciała do Tuffa.![]()
Brawa dla Arroya. Wygrać z Mistem to nie lada wyczyn. Mam nadzieję, że powtórka już poleciała do Tuffa.![]()
poproście Arroya w takim razie bo zapomniałem zapisać chyba z wrażenia po tej grzeciekawe dlaczego tak się stało
![]()
Jest taka zasada rodem z "Księcia" Machiavellego "Gdy nie możesz walczyć jak lew, bądź przebiegły jak lis"![]()
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Haha... Za to lubię Warhammera, że tu niespodzianki zdarzają się częściej niż w innych odsłonach, a Mist będzie musiał starać się do samego końca rozgrywek. Wszyscy są w tym wypadku zwycięzcami.![]()
"starać do samego końca"zobaczy się, jedyne czego jestem pewien, że nie spodziewałem się takiego wyniku i jestem lekko zaskoczony. Gratulację dla Arroya za wygraną widać, że jeszcze długa droga przede mną
![]()
Heh. Jakbyś wszystko powygrywał w pierwszej rundzie, to zapewne trudno byłoby Ci znaleźć motywację na kolejną. A tak jeszcze chłopaki mogą Ci namieszać.![]()
martw się o siebie bo się obijasz i jedngo meczu nie dograłeśja liczę, że mnie będziesz gonić
Według tego co oficjalnie jest napisane tutaj: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...arhammer/page3 to do 3 lipca. Czyli już po terminie. Właśnie rozpisuję spotkania na kolejkę rewanżową.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Myślałem, że przynajmniej do 6. To zagramy to jeszcze w tym tygodniu, tylko pogadam z TM, kiedy mu będzie pasowało.