Strona 220 z 368 PierwszyPierwszy ... 120170210218219220221222230270320 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 191 do 2 200 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Cytat Zamieszczone przez Asuryan Zobacz posta
    Wiesz że Zwierzaki mają 3 LL - każdego ze startem w innym miejscu? Khazrak w Estalii, Morghur na północy Imperium, Malagor na południu Złych Ziem. Co prawda w obrębie jednej frakcji, więc pewno dlatego co-op nimi odpada (nie sprawdzałem).
    Niestety tak. Każdy gdzie indziej zaczyna, ale są w obrębie jednej frakcji, a przy tym rasy. Musieliby podzielić na frakcje np. Zbrojne Stado Khazraka, Zbrojne Stado Morghura, Zbrojne Stado Malagora. Stąd co-op taki odpada, co innego Wojacy Chaosu ze Zwierzoludźmi po tej samej stronie barykady.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Dla mnie ten teaser na 100% potwierdza Norskę,okrzyk i mróz mówią same za siebie.
    Prawdopodobnie tak, choć do Norsmenów nie pasują mi zbytnio strzały. Wiec równie dobrze mogą to być Kurganie (koczownicze plemię ala Tatarzy) lub Kislev.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Ja stawiam że będzie to raso pak zwykły, znaczy z dwoma LL. Choć z drugiej strony mogą chcieć zacząć Młota2 z przytupem, ale jak dla mnie z Norski tak jakoś nie bardzo jak to zrobić. Co innego dodać później trzeciego LL (zamieszkałego w nowym świecie) jako flc.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Cześnik Awatar ares354
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    2
    Otrzymał 13 podziękowań w 11 postach
    Wiesz że Zwierzaki mają 3 LL - każdego ze startem w innym miejscu? Khazrak w Estalii, Morghur na północy Imperium, Malagor na południu Złych Ziem. Co prawda w obrębie jednej frakcji, więc pewno dlatego co-op nimi odpada (nie sprawdzałem).
    Akurat kampanii nimi nie grałem, więc założyłem że jest podobnie jak z Lordami Krasnoludów czy Ludzi, ale jeśli jest tak jak mówisz to zgoda. Pewny nie byłem. Ale akurat problem ze Zwierzakami jest nie duży z tego co mówisz, muszą dostać tylko odrębne frakcje.

Arroyo

Wiesz wszystko ładnie pięknie jakich mi Lordów wymieniasz, tylko w grze nikogo nie ma. I jeśli po połączeniu Kampanii jedynki i dwójki będzie możliwość COOP to granie Imperium jest na razie nie możliwe. Krasnoludy mogą, Zielonoskórzy też mogą, VC mogą choć to mi lekko nie pasuje, a do Imperium muszą dodać albo Borys albo Mariusa a nie zapowiada się by tak się stało jak na razie. Dwa ostatnie DLC na pewno do W1 tego nie wniosą, więc trzeba czekać na to wielkie DLC do 2.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Na Redicie jeden z pracowników CA wspomina o nowych zabawkach dla Leśnych elfów.
    [–]Rich_A_CA 20 punktów 7 godzin temu

Hey subtleambition
    Just wanted to let you know the New Content Team has been working hard on a number of things recently and Wood Elves will be getting some new toys to play with in the not to distant future. More details on them and others to follow soon on our official channels.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Hmmm... to dziwne. Jedyne jednostki, jakich u WE brakuje to Lordowie, Bohaterowie i LL, nie zwykłe jednostki.
    Pełna lista braków u WE:
    Spoiler: 

Legendarni Lordowie:
    +Ariel
    +Drycha
    +Naestra & Arahan
    +Araloth
    +Naieth Prorokini
    +Thalandor
    +Lothlann Odważny
    +Scarloc
    +Wychwethyl Dziki
    +Sceolan
    +Skaw the Falconer
    +Gruarth Władca Bestii

Lordowie:
    -Tkacz Czarów (Wysoka Magia, Mroczna Magia lub jedna z 8 - w myśl zasad bitewniaka)
    Bohaterowie:
    -Kapitan Polany
    -Pieśniarz Czarów (Metal, Śmierć, Ogień, Niebios, Światło)
    -Tancerz Cienia (Magia Cienia)

Wierzchowce:
    -Wielki Jeleń (dla Lorda Polany)

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Może feral jelonki? albo feral jednorożce?

Tak sobie żartuje. Mając magie życia raczej pojawianie się innych magi jest mi obojętne.

Tak więc zostają tylko LL. I tu jest mój standard
    - Ariel - czyli pełny czarodziej.
    - Drycha - czyli drzewiec z ograniczeniami w rekrutacji (coś jak Skarsnik dla GS)
    - Siostrzyczki - jako normalne elfy, a nie drzewce czy boskie wcielenia.

Gdzieś czytałem że mogą to być też pewne zmiany w budynkach i posterunkach. To jest nigdzie nie potwierdzone, więc raczej mało prawdopodobne.

Podobno dużo ludzi bardzo narzeka na twarze leśnych elfów.

- - - - - -

Na swoim forum, jeden z pracowników CA pisał że jedna z ras młota1 ma dostać trochę miłości. Ale założyłem że ma to być chaos jak nową rasą ma być Norska.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Prawdopodobnie tak, choć do Norsmenów nie pasują mi zbytnio strzały. Wiec równie dobrze mogą to być Kurganie (koczownicze plemię ala Tatarzy) lub Kislev.
    Nie sądzę żeby CA w ogóle wiedziało o istnieniu Kurganów a coś mówili że Kislevu prędko nie zobaczymy choć to by akurat była bardzo miła niespodzianka.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Akurat Kurganie byli zarówno w VI, jak i w VIII edycjach Wojaków Chaosu opisani, ba, nawet w Księdze Spaczenia ich dobrze opisano. Co do jednostek, Iturielu, to akurat dodanie Wysokiej Magii, Mrocznej Magii, bądź (jeśli CA postanowi to wskrzesić) Domeny Athel Loren byłoby mi na rękę - tym bardziej, że nie tylko w Warhu 2 by były te magie
    Dodatkową możliwością byłoby wskrzeszenie czegoś, co po wydaniu 8 edycji zlikwidowano u WE: Lordów Czarodziejów (za chwilę zedytuję posta).
    Odnośnie Drychy to jest mały problem... Drycha jest raczej w formie Hero w bitewniaku, o ile pamiętam. Co innego Naestra i Arahan, te bliźniaczki można dać w formie Skarsnika np. jedna ma 3600 HP i druga też tyle, a jako jeden model to 7200 - to by było nawet dobre. Co do reszty to masz też spam LL'ów z 8 i 4 edycji, o których wspomniałem:
    Araloth, Naieth, Lothlann, Scaw, czy choćby Gruarth.

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    O 17 dzisiaj pokazują roster Norski
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

11. Użytkownicy którzy uznali post Turek za przydatny:

Strona 220 z 368 PierwszyPierwszy ... 120170210218219220221222230270320 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów