Wspieranie ras przez dawanie wszystkich oficjalnych jednostek byłoby dla mnie idealną naprawą starych ras.Legio się nie wyspał przed nagrywaniem.
Z tego co ja zrozumiałem i z czego się cieszę to:
- Wspieranie starych ras, ale głownie przez dodawania jednostek.
- Na początku chcą sobie zrobić piar? Bo chcą zacząć seria mniejszych darmowych dlc (być może Borys i Red Diuk doczekają swoich nacji w kampanii, bo o nich cały czas toczy się walka na wszystkich forach. Podkreślę że to tylko moja sugestia). A dopiero później płatne zabawki.
- Z rasami chcą poszaleć, znaczy zrobią ich trochę więcej więc wzrastają szanse na Arabię, Tilea, Estalię czy Amazonki (ten mniejszy raso-pack). TK to pewniak absolutny na rasopaka XL Tu pewnie wszystko będzie zależeń od sprzedaży.
Co do Diuka to doliczyłbym Ungrima w Karak Kadrin.
A co do ras to liczę na Amazonki, Tileę, Estalię, Arabię, Kislev i Albion. TK na 100% wejdą.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Odpowiedz z cytatem