Strona 19 z 37 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 365

Wątek: Skargi i zażalenia

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Dobra, miałem się nie wtrącać w temat, ale wyjątkowo to zrobię. To, co się stało w temacie zasad (ta kłótnia) to istny Meksyk. I nie chcę tu nikogo bronić, ale Pyrrusie, wg mnie patrzysz przez pryzmat jednego turnieju, w jakim Saper tak, a nie inaczej się zachował. Mogę jedynie na obronę dać choćby to, że w ostatnich turniejach międzynarodowych i ewentualnie w różnych treningach był aktywny i wyciągał pewne lekcje. Co do Ciebie, Saper, to uważam, że jednak jako funkcyjny powinieneś czasem jednak zahamować przy tym, co piszesz, bo niestety tego typu zachowanie też nie jest adekwatne do bycia funkcyjnym, prawda? To samo jednak tyczy się i Ciebie, Pyrrusie.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    Zgadzam się w tej kwestii z Arroyem. Proszę obu użytkowników o wyluzowanie i schowanie emocji. W sprawie skargi to decyzję podejmie nowy administrator multiplayer (wybrany na dniach) z racji, że ja nie jestem póki co upoważniony do oficjalnej odpowiedzi.
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    @Arroyo
    Może masz rację. Po prostu jestem bezpośredni i nigdy nie owijam w bawełnę. Jak mi coś nie pasuje to to piszę.

@Pyrrus89
    Buhahaha prawie spadłem z krzesła ^^ Sorry Pyrrus89, że przez to, że musiałem jechać na miesieczny poligon zniszczyłem Twoje życie ^^ Widzę, że bardzo Ci ciężko Chłopie z tego powodu ^^ może napisz list do moich przełożonych, że Ci zrujnowałem życie ?

Wiesz co Ci powiem ? Ludzka zawiść jest okropną rzeczą i może dlatego osoby funkcyjne nie chciały Ci zaproponować żadnej funkcji ponieważ ujrzały jaką jesteś osobą. Bardzo się ciesze, ze masz dużo pomysłów, chwała Ci za to. Życzę Ci jak najlepiej a wiesz co jest najlepsze w tym wszystkim ? Jest mi całkowicie obojętne czy mam jakąś tam funkcje czy coś bo nie funkcja czyni człowieka tylko jego postawa i czyny, a Ty się uczepiłeś jakieś nieistotnej rzeczy i zrobiłeś z tego tragedię narodową.

Dajcie temu dzieciakowi moją funkcje. Ja i tak niezależnie będę pomagał Turkowi i Arroyo może rzeczywiście mam zbyt cięty język.

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Jasne, więcej i tak nie mam już do dodania. Chciałbym tylko napomknąć, że pomimo nawet sporów, zawsze staram się unikać personalnych wycieczek wobec swojego adwersarza, czego zabrakło mi w postawie strony przeciwnej. A to, że przypomniałem mu jego zachowanie w lidze, to żaden atak, tylko stwierdzenie faktu. Zdarzało mi się wypomnieć np. młody wiek przeciwnikowi w WKA, ale było to obliczone na działania polityczne i było częścią tej zabawy. Staram się jednak nie pisać, że ktoś ma "niedotlenienie umysłowe" czy inne tego typu folwarczne teksty. Nie wiem kim jest ten człowiek, ale nie podoba mi się jego wcześniejsze zachowanie, jak również i obecna postawa. Nadal uważam, że ktoś kto zdążył już nadwyrężyć zaufanie do własnej osoby, a jednocześnie cechuje go ogromna buta i brak umiejętności porozumienia ze społecznością multi, średnio nadaje się do prowadzenia tego działu. Admin, moderatorzy, czy też zwykli userzy sami ocenią, po czyjej stronie leży racja. Miałem prawo skorzystać z możliwości zgłoszenia swojego sprzeciwu wobec tej nominacji i to zrobiłem, czy słusznie, to już ocena nie należy do mnie. Tutaj kończą się moje formalne możliwości działania i sprawę zostawiam do rozpatrzenia. Dziękuję wszystkim za poświęcony czas i jednocześnie przepraszam, że musieliście być świadkami jednak niezbyt przyjemnej wymiany zdań. Do zobaczenia w jakimś luźniejszym temacie.

PS ten dzieciak ma 28 lat.

5. Następujących 2 użytkowników podziękowało Pyrrus89 za ten post:

Stolnik Awatar william/kaszanka
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Otrzymał 134 podziękowań w 95 postach
    Po pierwsze nie Szachista tylko "człowiek od multi"

Saper mam tylko 2 rzeczy Ci do zarzucenia, po pierwsze podczas komentarza ostatniego turnieju wtopa razem z Turkiem także w przyszłości wolałbym uniknąć twojego komentarza, (zwłaszcza moich bitew przez Ciebie, nie chodzi o umiejętność komentowania tylko o to, że zarzucałeś mi i Mistowi słabe armie, ale zapomniałeś fakt, że przegrałeś ze mną 2:0 )

Druga sprawa poziom twoich wypowiedzi, szczerze mówiąc to obrażanie nie wypada zwłaszcza na tak zaszczytnym miejscu (ciekawią mnie te usunięte posty może warto je pokazać zanim oskarża się kogoś o zachowanie jak "rozkapryszony dzieciak").

Trzecia sprawa ostatnia to wszyscy się uspokójmy bo jeżeli stawia się temat o zasadach i dyskusji to dyskutujmy a nie narzućmy zasady

Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta

@Pyrrus89
    Buhahaha prawie spadłem z krzesła ^^ Sorry Pyrrus89, że przez to, że musiałem jechać na miesieczny poligon zniszczyłem Twoje życie ^^ Widzę, że bardzo Ci ciężko Chłopie z tego powodu ^^ może napisz list do moich przełożonych, że Ci zrujnowałem życie ?

Wiesz co Ci powiem ? Ludzka zawiść jest okropną rzeczą i może dlatego osoby funkcyjne nie chciały Ci zaproponować żadnej funkcji ponieważ ujrzały jaką jesteś osobą. Bardzo się ciesze, ze masz dużo pomysłów, chwała Ci za to. Życzę Ci jak najlepiej a wiesz co jest najlepsze w tym wszystkim ? Jest mi całkowicie obojętne czy mam jakąś tam funkcje czy coś bo nie funkcja czyni człowieka tylko jego postawa i czyny, a Ty się uczepiłeś jakieś nieistotnej rzeczy i zrobiłeś z tego tragedię narodową.

Dajcie temu dzieciakowi moją funkcje. Ja i tak niezależnie będę pomagał Turkowi i Arroyo może rzeczywiście mam zbyt cięty język.
    Ten post poziom dno dna

Pyrrus odpuść szkoda czasu \

P.S Miałeś nie tłumaczyć się dla "5 wody po kisielu"
    Ostatnio edytowane przez william/kaszanka ; 31-08-2017 o 20:47 Powód: Dopiska po poście Sapera
    Spoiler: 

Turniej o Buławę Marszałka NTW - II miejsce
    Drużynowe Mistrzostwa Rome 2 - II miejsce
    Jesień Średniowiecza IV - III miejsce
    Nocne Granie Warhammer - I miejsce
    Turniej o tytuł Czempiona Mrocznych Bogów TWW - I miejsce

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    @Pyrrus89
    I tak wiekowo jesteś dla mnie dzieciakiem Przejrzyj tamte posty, ani razu nie użyłem stwierdzenia, że masz "niedotlenienia mózgowe"

@william/kaszanka
    O to nie musisz się obawiać, ponieważ umiem obiektywnie ocenić swoje możliwości głosowe. Do tematu tamtego turnieju na twoim miejscu bym nie wracał, ponieważ dobrze wiemy co było grane ze mną grałeś na poważnie, a czy z Mistem to zostawiam to tylko Twojemu sumieniu. Szczerze nie przypominam sobie żebym powiedział, że macie słabe rozpiski. Czy mógłbyś podać czas kiedy to mówiłem ?

Jestem za tym aby cała dyskusja została odtworzone i przeczytana przez osobę, która będzie potrafiła obiektywnie ocenić przebieg całej sytuacji. Ja umiem się przyznać do błędu, a Ty ?

Szambelan Awatar Araven
    Tournaments Joined
    2
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    401
    Otrzymał 277 podziękowań w 235 postach
    Zamiast dyskusji o zasadach było dużo ataków personalnych i złośliwości. Więcej jednak po stronie SaperHearta. Odpuście sobie. Szkoda zdrowia.

Stolnik Awatar william/kaszanka
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Otrzymał 134 podziękowań w 95 postach
    @Pyrrus89
    I tak wiekowo jesteś dla mnie dzieciakiem Przejrzyj tamte posty, ani razu nie użyłem stwierdzenia, że masz "niedotlenienia mózgowe"

@william/kaszanka
    O to nie musisz się obawiać, ponieważ umiem obiektywnie ocenić swoje możliwości głosowe. Do tematu tamtego turnieju na twoim miejscu bym nie wracał, ponieważ dobrze wiemy co było grane ze mną grałeś na poważnie, a czy z Mistem to zostawiam to tylko Twojemu sumieniu. Szczerze nie przypominam sobie żebym powiedział, że macie słabe rozpiski. Czy mógłbyś podać czas kiedy to mówiłem ? Jeżeli tak powiedziałem to rzeczywiście muszę Cię przeprosić za to. Komentator nie powinien czegoś takiego powiedzieć. Po prostu to był mój pierwszy komentarz BTW mamy kompetentną osobę, która będzie mogła prowadzić streama podczas MP ?

Jestem za tym aby cała dyskusja została odtworzone i przeczytana przez osobę, która będzie potrafiła obiektywnie ocenić przebieg całej sytuacji. Ja umiem się przyznać do błędu, a Ty ?
    Wydaje mi się, że powiedziałeś to na streamie i nie chce mi się tego szukać, a jak nie na streamie to na 100% po 1szej bitwie wszedłeś na naszego tsa i powiedziałeś, że zagrałem noob armie bo nie wziąłem rydwanów na krasnali (oczywiście pomijając fakt, że na 100% byłem pewien że Mist będzie miał helikoptery które by zniszczyły rydwan instatnowo ). Jeżeli zarzucasz dla mnie lub dla Mista, że się podkładaliśmy to wystarczyło dojść do finału. Śmieszne jest to, że komentatorzy zamiast cieszyć się z zaciekłych bitew i wyniku 3:2, narzekali że się podkładamy. Jeżeli tak uważasz to podaj dokładne przykłady tej "podkładki".

Jeżeli chodzi o komentarz starcia i możliwości głosowe moim zdaniem robiłeś to bardzo dobrze, potrzebowałeś moim zdaniem obok siebie kogoś kto zna się na jednostkach i doborze armii, bo każda armia ma jakiś sens na konkretną rasę i konkretnego przeciwnika. Inna sprawa, że na siebie gramy inaczej a na ludzi spoza SB inaczej, bo najzwyczajniej w świecie znamy się jak łyse konie.

Co do kompetentnej osoby to ta osoba sama musi się zgłosić. Nie zarzucam ani Tobie ani dla Turka słabego poziomu, bo sam nie komentuje. Jedynym problemem było to, że nie znając się na budowaniu armii, mówiliście że składamy je źle (okej krytyka jest wskazana), ale nie powinniście nikogo oskarżać o celowe przegrywanie.
    Spoiler: 

Turniej o Buławę Marszałka NTW - II miejsce
    Drużynowe Mistrzostwa Rome 2 - II miejsce
    Jesień Średniowiecza IV - III miejsce
    Nocne Granie Warhammer - I miejsce
    Turniej o tytuł Czempiona Mrocznych Bogów TWW - I miejsce

Megas Basileus / Młoda Gwardia Awatar Polemajos
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    251
    Otrzymał 374 podziękowań w 290 postach
    Kończycie tą dyskusję.

Na tą chwilę SaperHeart dostaje na zadośćuczynienie ugryzienie się w język. Ma to jednak trwać, by nie było takich akcji później.

Pyrrus też spokojnie, proszę.

Jestem za tym aby cała dyskusja została odtworzone i przeczytana przez osobę, która będzie potrafiła obiektywnie ocenić przebieg całej sytuacji.
    Zdecydowanie.
    ,,Vae Victis"

Wojski Awatar bebecho
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 24 podziękowań w 17 postach
    @Pyrrus89

@william/kaszanka
    O to nie musisz się obawiać, ponieważ umiem obiektywnie ocenić swoje możliwości głosowe. Do tematu tamtego turnieju na twoim miejscu bym nie wracał, ponieważ dobrze wiemy co było grane ze mną grałeś na poważnie, a czy z Mistem to zostawiam to tylko Twojemu sumieniu. Szczerze nie przypominam sobie żebym powiedział, że macie słabe rozpiski. Czy mógłbyś podać czas kiedy to mówiłem ?

Kaszanka nie musi przyznać się do żadnego błędu ponieważ go nie popełnił. Dobierał armie tak żeby zaskoczyć przeciwnika. Wasze podejrzenia z Turkiem o ustawianie meczu finałowego (w jakim celu to ustawianie) bardzo źle o was świadczyło, żenujący jest sam zarzut bez żadnych podstaw, przy okazji pokazało jak słabymi i bez polotu graczami w total war jesteście

Strona 19 z 37 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów