Strona 272 z 368 PierwszyPierwszy ... 172222262270271272273274282322 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 711 do 2 720 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Podkomorzy Awatar Chaak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    262
    Otrzymał 254 podziękowań w 191 postach
    Norsca nie powinna być za darmo, jeśli kupiłem WH2?

寧我負人,毋人負我。
    曹操

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Też mam ten problem i nie wiem co robić dalej. Jest klucz tylko do dwójki w pudełku.

Edit: Dzwoniłem na infolinię Empiku(tam kupowałem grę) i mają mi dosłać kod mailem. Jeśli ktoś z Was ma podobny problem, kontaktujcie się ze swoim sprzedawcą.
    Ostatnio edytowane przez Pyrrus89 ; 28-09-2017 o 23:02

3. Użytkownicy którzy uznali post Pyrrus89 za przydatny:

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pyrrus89 Zobacz posta
    Też mam ten problem i nie wiem co robić dalej. Jest klucz tylko do dwójki w pudełku.

Edit: Dzwoniłem na infolinię Empiku(tam kupowałem grę) i mają mi dosłać kod mailem. Jeśli ktoś z Was ma podobny problem, kontaktujcie się ze swoim sprzedawcą.
    Rownież zakupiłem w empiku i również kodu nie wysłali. Też będę dzwonić.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Pora zatem na spekulację DLC najbliższych (dwóch). U mnie wygląda to tak:
    1. Tomb Kings - mus!
    2. Lord Pack na 2 LL (okazuje się, że jednak 2 LL) - pierwszy pewnie będzie Alarielle i parę jednostek dla Avelornu i Hellebron z paroma jednostkami dla Dark Elfów.

Nadal nie wiem, co z jednostkami do jedynki - na Reddicie nic nie pisali o tym.

Z FLC to 2 najbliższe:
    1. Mortal Empires (100% potwierdzone)
    2. Skaveński Legendarny Lord. I teraz tak - Thanquol będzie Legendarnym Lordem, może w sumie być zamiast Orkowego LL'a, ale w DLC. Zostają zatem Ikit Pazur (Klan Skryre) lub Throt Nieczysty (Klan Moulder). Drugi z LL'ów wymaga stworzenia miejscówki, zwanej Piekielną Otchłanią.
    Ostatnio edytowane przez Arroyo ; 30-09-2017 o 12:38

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 9 podziękowań w 8 postach
    Ja bym chciał zobaczyć Kislev jako nową grywalną frakcje do kampanii w jedynce ale wskutek świetnego debiutu dwójki szanse na to nieco zmalały. Ale skoro pracują jeszcze na contentem do Rome 2 (chociaż tutaj chodzi przede wszystkim podtrzymanie zainteresowania zawartością historyczną) to i stary świat może co nieco otrzyma prędzej czy później.

7. Użytkownicy którzy uznali post Braveheart kaleczne serce za przydatny:

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Spokojnie, poczekaj do premiery trójki. Wówczas Kislev w jakiejkolwiek formie - flc/dlc/podstawowa nacja - to mus

Asuryan
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Nadal nie wiem, co z jednostkami do jedynki - na Reddicie nic nie pisali o tym.
    W jedynce nadal smoki nie zieją ogniem, więc pewno jakiekolwiek nowe jednostki dopiero przy połączeniu map (a że ta wielka kampania będzie działać tylko z menu dwójeczki, to w kampaniach czystej jedynki można ich nie uświadczyć).

Cytat Zamieszczone przez Arroyo Zobacz posta
    Throt Nieczysty (Klan Moulder). Drugi z LL'ów wymaga stworzenia miejscówki, zwanej Piekielną Otchłanią.
    Nie wymaga. Moulder w dwójce jest? Jest. Skoro więc jest frakcja, to można i dać jej LL-a. Kto by się przejmował, że startuje ze złego miejsca? Na pewno nie CA - vide Ungrim Żelazna Pięść czy Azhag Rzeźnik w jedynce...

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Cytat Zamieszczone przez Asuryan Zobacz posta
    Nie wymaga. Moulder w dwójce jest? Jest. Skoro więc jest frakcja, to można i dać jej LL-a. Kto by się przejmował, że startuje ze złego miejsca? Na pewno nie CA - vide Ungrim Żelazna Pięść czy Azhag Rzeźnik w jedynce...
    Trylogia przecież się nadal rozwija, więc mogą z czasem to wszystko poprawić, zrobić od zera itd. Cierpliwości.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Ciekawostka - na honga.net są już jako tako miejsca, gdzie mogą (ale nie muszą) startować poszczególni LL. Tak jak myślałem, Teclis w Saphery, ale dalej z nazwą z kampanii II. Kroq'Gar w Itzy, ale Morathi w... Har Ganeth? Dlaczego? Skoro to miejsce bardziej przeznaczone dla niejakiej Hellebron.
    EDIT: Jest jeszcze zaznaczona nacja... Srebrnej Iglicy. Czyżby darmowo miała zawitać... Neferata?

Podkomorzy Awatar Chaak
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    262
    Otrzymał 254 podziękowań w 191 postach
    W którym miejscu to wrzucili? Nie mogę tego u nich namierzyć.

寧我負人,毋人負我。
    曹操

Strona 272 z 368 PierwszyPierwszy ... 172222262270271272273274282322 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów