Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 273

Wątek: Star Wars - Gwiezdne Wojny

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Owszem, nawiązania do IV są obecne w każdym filmie, ale w żadnym filmie ze stajni Star Wars nie są one tak gęste i wyraźne Siedząc w sali kinowej i delektując się nachosami, nie wiedziałem czy oglądam TFA czy remake Nowej Nadziei.

Ja jestem neutralnie nastawiony do Kylo, jego historia z VII mnie nie chwyciła, choć jeżeli przyszłe części odsłonią więcej kart z jego przeszłości, to może coś ciekawego z niego wyjść. Dla mnie najbardziej interesującą postacią jest Snoke i to w nim tkwi największy potencjał. W którymś tam wywiadzie powiedziano, że jest to osoba która widziała wydarzenia ze starej i nowej trylogii. I módlmy się aby nie był on Darthem Plagueisem, bo to będzie pójście na łatwiznę przez scenarzystów.

Zresztą, postrzeganie Rena jako "emo-Vadera" najprawdopodobniej bierze się stąd, że taki zatwardziały fan chciałby złoczyńcę formatu Dartha, a to jest niemożliwe, bo Vader jest już w zasadzie postacią legendarną - a legendy nie da się przebić. W sumie Revan dość mocno zbliżył się do Vejdera, przez co urósł on do rangi kultowej osobistości.

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Owszem, nawiązania do IV są obecne w każdym filmie, ale w żadnym filmie ze stajni Star Wars nie są one tak gęste i wyraźne Siedząc w sali kinowej i delektując się nachosami, nie wiedziałem czy oglądam TFA czy remake Nowej Nadziei.
    Ja zupełnie nie miałem z tym problemu. Kopia gwiazdy śmierci to kopia a reszta nawiązań to nawiązania. Ja sie bawiłem świetnie, na tyle świetnie że byłem dwa razy - nigdy mi się to nie zdarzyło

Ja jestem neutralnie nastawiony do Kylo, jego historia z VII mnie nie chwyciła, choć jeżeli przyszłe części odsłonią więcej kart z jego przeszłości, to może coś ciekawego z niego wyjść. Dla mnie najbardziej interesującą postacią jest Snoke i to w nim tkwi największy potencjał. W którymś tam wywiadzie powiedziano, że jest to osoba która widziała wydarzenia ze starej i nowej trylogii. I módlmy się aby nie był on Darthem Plagueisem, bo to będzie pójście na łatwiznę przez scenarzystów.
    Historia to jedno, postać to drugie Rozumiem, że historia jest ważna dla samego uniwersum ale mnie już sama postać, jej charakter, bardzo jara! Co do Snooka, to nie wiem czy Darth Plagueis byłby takim złym rozwiązaniem! Byłoby to fajne rozwiązanie, które uciesyło by wielu fanów. Nie wiem czemu mają kombinować z jego pochodzeniem. Może wymyślą coś innego, ale ja i tak obstawiam Plagieusa. I bardzo by mnie to cieszyło.

Zresztą, postrzeganie Rena jako "emo-Vadera" najprawdopodobniej bierze się stąd, że taki zatwardziały fan chciałby złoczyńcę formatu Dartha, a to jest niemożliwe, bo Vader jest już w zasadzie postacią legendarną - a legendy nie da się przebić. W sumie Revan dość mocno zbliżył się do Vejdera, przez co urósł on do rangi kultowej osobistości.
    Też właśnie o to mi chodzi! Ludzie, a przynajmniej część, oczekiwała badassa, kolejnego Vadera. Tylko po co? No i jak? Vader jest kultowy w popkulturze, a nie tylko w samych SW. To było niemożliwe do wykonania, więc scenarzyści stworzyli kogoś zupełnie innego. Dla mnie to jest super.

Podstoli Awatar Krwawy_Baron
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    65
    Otrzymał 50 podziękowań w 43 postach
    Cytat Zamieszczone przez Volomir Zobacz posta
    Ja zupełnie nie miałem z tym problemu. Kopia gwiazdy śmierci to kopia a reszta nawiązań to nawiązania. Ja sie bawiłem świetnie, na tyle świetnie że byłem dwa razy - nigdy mi się to nie zdarzyło
    Mi film nie podszedł właśnie przez wtórność, no, ale każdy ma swoje zdanie - w końcu jesteśmy dorośli i nie nawiedzę Cię z siekierą tylko dlatego, że lubisz VII epizod Star Wars

Ja z kolei obstawiam, że Snoke to upadły Jedi z czasów Starej Republiki, którego nie wytropił Vader i w międzyczasie spodobała mu się idea Imperium. Możliwe nawet, że to nasz tajemniczy nieobecny Sifo-Dyas wspomniany w Ataku Klonów Chociaż co my tam wiemy, i tak pewnie okaże się, że Snoke to Jar Jar Binks

Pysiaczek Samicka Awatar Presidente
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    206
    Otrzymał 230 podziękowań w 152 postach
    Snooke to Jar Jar Binks. Nawet z tym nie handlujcie

Stary nick:kujon333

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Mnie ciekawi kogo zagra Benicio Del Toro ?

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Holy Father Awatar Volomir
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    173
    Otrzymał 265 podziękowań w 166 postach
    Jakieś przemytnika bodajże. Albo łowcę nagród, nie pamiętam dokładnie ale pisali o tym.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Czyżby samego...Ezra Bridger?

http://www.radiotimes.com/news/2017-...s-episode-viii

Krótki wpis samego aktora na temat granej przez niego postaci:
    “I don’t know if he’s a villain. People are saying that, but it’s like they read a different script than I read.”
    http://www.slashfilm.com/star-wars-e...acter-details/

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Zapowiada się dużo fajerwerków

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Zapowiada się remake imperium kontratakuje . Ale obym się mylił,co nie zmienia faktu że całość wygląda naprawdę widowiskowo i prawie na pewno pójdę na to do kina.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Cześnik
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 6 podziękowań w 4 postach
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Zapowiada się remake imperium kontratakuje .
    Już po pierwszym trailerze pomyślałem dokładnie to samo - te AT-AT w zimowej scenerii... Jeśli jeszcze Kylo okaże się bratem Rey, to naprawdę się załamię

Strona 16 z 28 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów