Jak można odblokować film z ostatniej strony wstawek filmowych?
Jak można odblokować film z ostatniej strony wstawek filmowych?
Chyba trzeba mieć wszystkie kampanie ukończone, ale nie dam głowy.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
nie trzeba to jest filmik który się pojawia po jakimś czasie o tym co zakłóciło wir powinien być przed ostatnim rytuałem
Filmik o przyczynie zakłócenia jest inny dla każdej nacji, i jest pod odpowiednią frakcją.
ten o którym mówisz to jest o 5 rytuale i o tym kto to wywolal, ten o którym pisze jest p prostu o tym że spadła ta kometa i zakłóciła wir bez żadnych konkretów i niewiadomo w ogóle skąd sie wzieła.
Tak dokładnie to wzrost kosztów utrzymania prezentuje się tak :
- łatwy wzrost o 1%
- normalny wzrost o 2%
- trudny wzrost o 7%,już mamy ponad trzykrotny skok...
- bardzo trudny i legendarny to wzrost o 15%
Mógłbym niby wybrać któryś z pierwszych poziomów trudności ale chciałbym jednak żeby gra dawała mi jakieś wyzwanie. Szkoda tylko,że jedyna trudność na wyższych poziomach bierze się z tego,że AI coraz bardziej oszukuje a gracz dostaje większe minusy. Dwie pełne armie wysokich elfów utrzymane z jednego małego miasta to obrazek na porządku dziennym. Fenomenem były też dla mnie mroczne elfy(te pomarańczowe),które z bramy nie generującej żadnego dochodu wystawiały pełną armię niezłych jednostek.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
sam nigdy nie gram na niższym niż vh(brak przyjemności z gry na niższym) ale 1 rzecz zaobserwowałem i się zaczołem zastanawiać czy teraz utrudnienia nie działają też na sojuszników w jakimś stopniu bo nie raz widziałem jak sojusznik tracił osady z powodu buntów.
eh ciekawe czy kiedyś doczekamy się normalnego poziomu trudności polegającego na ulepszaniu si a nie cheatach , chociaż obecnie wydaje mi się że w tw nie było jeszcze takiej słabej si jak w tutaj ^^
Była o wiele słabsza - wystarczy wspomnieć dodatek do Attyli o Karolu Wielkim.
jakoś nigdy nie ruszyłem tego dlc do atylli ale pamietam ze w podstawce si lepiej dobierala cele niż tutaj ^^
Rytuał elfami zrobiony lustria cała podbita hmmm jak myślicie kiedy będą rozszerzenia jakieś do gry![]()