Strona 283 z 368 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293333 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 821 do 2 830 z 3671

Wątek: DLC/FLC/Legendarni Lordowie - spekulacje, dyskusja.

Wojski Awatar Xantor
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 6 podziękowań w 6 postach
    takie pytanie bo mnie zastanawia, od tych 85gb w czasie instalacji odejmuje sie te 38 gb co teraz gra zajmuje czy poza tym 85 potrzeba? ^^

Wojski
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście
    Ta ogromna ilosc miejsca na dysku mnie zastanawia. Ale tak jak czytalem poprzednie posty WH1 moge usunac ze Steama ?

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Ludzie zwykle nie mają większych dysków SSD niż 256 Gb a oni dowalają 85.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Leśne elfy będą kompletnie niegrywalne i beznadziejne,z powodu zniesienia ograniczeń w okupacji ich dotychczasowa unikalna mechanika będąca zaletą stanie się wadą,to samo zresztą dotyczy norski a w zamian dostają po 2 dodatkowe sloty na budowę w miastach,no po prostu rewelacja...

Z tego co zrozumiałem to te 85 gb będzie potrzebne tylko na czas instalacji,potem objętość WH2 zmniejszy się do 40 paru gb bo zostaną usunięte pliki "tymczasowe".
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Wojski Awatar Maniek116
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 11 podziękowań w 9 postach
    Z punktu widzenia gracza elfów, to jest to owszem problem, jednak dla osoby, która gra czymkolwiek innym to spory plus bo do szału doprowadzały mnie sytuacje, gdzie leśne elfy podbijały w krótkim czasie całą bretonię i połowę imperium kiedy ja grałem krasnoludami, czy czymkolwiek innym daleko od nich, gdzie nie mogłem sukcesywnie wycinać ich w pień.

Wojski Awatar Xantor
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 6 podziękowań w 6 postach
    Cytat Zamieszczone przez Il Duce Zobacz posta
    Leśne elfy będą kompletnie niegrywalne i beznadziejne,z powodu zniesienia ograniczeń w okupacji ich dotychczasowa unikalna mechanika będąca zaletą stanie się wadą,to samo zresztą dotyczy norski a w zamian dostają po 2 dodatkowe sloty na budowę w miastach,no po prostu rewelacja...

Z tego co zrozumiałem to te 85 gb będzie potrzebne tylko na czas instalacji,potem objętość WH2 zmniejszy się do 40 paru gb bo zostaną usunięte pliki "tymczasowe".
    tylko mnie zastanawia czy te 85 to razem z tym co jest czy ekstra i na czas instalacji patcha wtw2 będzie zajmować 120 gb ^^

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Ja i tak tylko leśnymi grałem w koopie, i teraz nic się nie zmieni.

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Szambelan Awatar Il Duce
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    163
    Otrzymał 384 podziękowań w 264 postach
    Z punktu widzenia gracza elfów, to jest to owszem problem, jednak dla osoby, która gra czymkolwiek innym to spory plus bo do szału doprowadzały mnie sytuacje, gdzie leśne elfy podbijały w krótkim czasie całą bretonię i połowę imperium kiedy ja grałem krasnoludami, czy czymkolwiek innym daleko od nich, gdzie nie mogłem sukcesywnie wycinać ich w pień.
    Nie twierdzę,że jest to moja ulubiona frakcja,no ale jednak trochę szkoda,że już dwie odpadają na starcie(Norska też raczej nie zostanie przerobiona) tylko dlatego bo CA było zbyt leniwe i nie zostały one przystosowane do nowej mechaniki. Zresztą to się tyczy prawie wszystkich ras z jedynki,bo żadna nie dostanie rytuałów ani niczego specjalnego poza paroma dodatkowymi budynkami. Ogólnie ME są wydane ewidentnie za szybko i dostajemy raczej wersję beta,niezbyt nadającą się do gry. Jak zwykle nadzieja w moderach,którzy pewnie jakoś dopracują rasy z jedynki.

Cytat Zamieszczone przez Xantor Zobacz posta
    tylko mnie zastanawia czy te 85 to razem z tym co jest czy ekstra i na czas instalacji patcha wtw2 będzie zajmować 120 gb ^^
    Nie,na czas instalacji będzie zajmował 85,po instalacji 42,5.
    Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.

Zagubiony Teoretyk / Stara Gwardia Awatar Ituriel32
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    148
    Otrzymał 393 podziękowań w 292 postach
    Jeśli dobrze zrozumiałem ludzi z transmisji to leśne będą mogły się na Elfiej wyspie normalnie osiedlać.

No ale to i tak jest bull dla leśnych i norsmenów...

Śmierć to Twoje przeznaczenie.
    A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.

KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.

Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Mnie ciekawi, czy dorzucą w ramach Mortal Empires jakieś nowe achievki. No bo jednak bez nich to nie zawsze jest fajnie.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

Strona 283 z 368 PierwszyPierwszy ... 183233273281282283284285293333 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów