To od razu uprzedzam, że mam już też dlc dodające jednostki do Krasnoludów, Imperium, Wampirów i Zielonoskórych. Ale jeszcze te elfiki co dokupiłem teraz mi dopiszesz?![]()
To od razu uprzedzam, że mam już też dlc dodające jednostki do Krasnoludów, Imperium, Wampirów i Zielonoskórych. Ale jeszcze te elfiki co dokupiłem teraz mi dopiszesz?![]()
Ja bym dał ograniczenie na użycie nowo-zakupionych frakcji tylko w rundzie w której się je kupiło, a na DLC z jednostkami w ogóle nie dawał ograniczenia.
Si vis pacem, para bellum
Chyba nikt nie będzie ograniczał DLC z jednostkami, chodzi raczej tylko o te frakcyjne. No chyba, że się mylę. Arris się ładnie dozbroił na turniej.![]()
Proszę wszystkich o dokończenie meczy II rundy. W formule turnieju pojawił się sposób losowania graczy do fazy pucharowej stworzony przez SaperHearta.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Swoją drogą, mogliby już zejść z ich ceny, coś więcej niż 33%. Arris jako jedyny z kompletem punktów po dwóch kolejkach. Gratulacje.
Taki trochę mocno zagmatwany ten system losowania par do fazy pucharowej. Nie lepiej by było po prostu Koszyk A = zwycięzcy grup + 2 najlepszych z drugiego miejsca, Koszyk B = reszta, i losujemy pary A-B?
Si vis pacem, para bellum
To jest bardzo proste. Drzewko=Drabinka wszystko jest tylko formą nazewnictwa tej samej rzeczy. Całe losowanie będzie przeprowadzone po kolei względem koszyczków tak aby promować wyjście z pierwszego miejsca. Jak byś chciał wyłonić 2 najlepszych graczy z 2 ? będzie znowu niepotrzebne porównywanie statystyk. Jest to tak zrobione, ponieważ mamy tylko grup 6, a nie 8. Dodatkowo, całe losowanie będzie streamowane, gdzie będzie podsumowanie grup i dalsze info względem play offów.
Dokładnie tak to wygląda. Jest to normalna drabinka jaką Ty rozrysowałeś.