Hadvarze, będziecie grać taką samą rasą, wylosowaną przez sędziego.
Hadvarze, będziecie grać taką samą rasą, wylosowaną przez sędziego.
Ale tam piszę że sędzia tylko wybiera mapę, a frakcje pozostają takie same.
Jeżeli źle rozumiem to wytłumaczcie mi proszę
Edit: Właśnie, jakimi nacjami będziemy grać z poprzedniego meczu, bitwy były wtedy dwie, czyli 2 rasy, a teraz w fazie barażowej będzie tylko jedna, czyli 1 rasa![]()
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Pyrrus ma rację. Sędzia wylosuje frakcję, ktora posiadaja obaj gracze. Przypominam ze dzisiaj ostatni dzien III rundy.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Dobra, już rozumiem
A tak poza tym, jest już jakaś wstępna data kiedy rozpocznie się faza barażowa?
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Poczekajmy aż chłopaki dograją dzisiaj zaległe mecze, bo nie wszystko jeszcze jasne. Obecnie chyba tylko w grupie A pożegnamy dwóch świetnych graczy, walka pozostałych trzecich miejsc o awans może być naprawdę pasjonująca. Prawdopodobnie zawodnicy z 3 punktami i z tą samą lokatą w tabeli stoczą krwawy bój. Mnie się to akurat podoba, bo nawet osoba która odpadnie, zdobędzie zawsze jakieś dodatkowe doświadczenie.
Edit: Na tę chwilę pewny awansu z trzeciego miejsca może być tylko Szymblok(4pkt).
Pyrrus ja mam 3 pkt.
Czekajcie,to ile punktów jest za zwycięstwo?
Znaczy 3 wygrane, jeżeli chodzi o punkty to bym musiał sprawdzić.
Edit: Jeżeli chodzi o pkt to faktycznie mam 4, sorry za wprowadzenie wątpliwości
3 wygrane bitwy, punkty masz 4, bo 3 za zwycięstwo i 1 za remis.
Z trzeciego miejsca do awansu wystarczą 3 punkty zdobyte z remisów, ponieważ w grupie B Kuba10007 ma 3 punkty z jednej wygranej, a w grupie A mamy na trzecim miejscu graczy z 2 punktami.
PS Oczywiście z wyjątkiem grupy C :]
Si vis pacem, para bellum