No i pierdzielnik... same remisy. Aż mi się odechciało grać.
No i pierdzielnik... same remisy. Aż mi się odechciało grać.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Co złego jest w remisach? W Warhu bitwy trwają po 6-10 minut, więc nie sądzę, aby baraże były dla kogoś zbyt uciążliwe.
Pyrrusie, zerknij w wolnej chwili na Steama, tam zostawiłem Ci powód tego, co mi się tu niespecjalnie podoba.
EDIT: Na szczęście wszystko z Turkiem sobie wyjaśniliśmy, jutro proponuję rozegranie baraży. Od 13:00 jestem.
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ok. Sapperze, Tuffie czy może Temer, dałby radę ktoś z Was zrobić streama z komentarzem z tego "małego finału" w grupie C? Oczywiście jeśli gracze wyrażą na to zgodę.
Nie wiem czy jest sens. Arroyowi może laggować z obserwatorem, a ja wolałbym te mecze na szybko rozegrać.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
W porządku.
Czyli baraże jutro?
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Mi się niespecjalnie podoba, że do turnieju zostaje dopuszczony człowiek, który ewidentnie nie posiada warunków do gry, powodując problemy w każdym meczu i na domiar złego jeszcze oszukuje...
Jeśli chodzi o baraże to jak miałyby one wyglądać? Każdy z każdym i prawie pewna kolejna dogrywka. Czy miniturniej aka drzewko z losowymi parami?
PS Jutro będę dopiero wieczorem pewnie koło 19-20.
Si vis pacem, para bellum
Mi się za to niespecjalnie podoba fakt, że do turnieju dopuścili człowieka, który winien nadal mieć perm bana. Fajnie?
Wskaż mi, gdzie niby oszukuję, bo zakładam, że właśnie o mnie Ci chodzi.
Z tego co zrozumiałem z wypowiedzi sędziego i organizatorów to będzie jeden mecz(lub dwa?), grany losową frakcją, na mapie wybranej przez sędziego. Gdyby była jedna bitwa, to każdy w grupie rozegrałby trzy starcia. W przypadku dwóch to już mamy sześć.