Strona 59 z 65 PierwszyPierwszy ... 9495758596061 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 641

Wątek: Dyskusja ogólne

Stolnik Awatar william/kaszanka
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Otrzymał 134 podziękowań w 95 postach
    Cytat Zamieszczone przez SaperHeart Zobacz posta
    Bardzo Ci dziękuję za słowa uznania ale uważam, że nie jest to konieczne dla mnie samą nagrodą jest wasza dobra zabawa i moja. Robię to z czystej przyjemności.

Co do moich planów związanych z Total War: Warhammer to w przyszłym roku planuje jeszcze zrobić 3-4 duże eventy, a jednym z nich będą napewno Drużynowe Mistrzostwa Polski. Chciałbym żeby coraz więcej osób brało udział w takich turniejach i tak naprawdę aby scena Polska była najpotężniejsza i przede wszystkim pierwsza, która w Total War potrafi organizować turnieje rangi Krajowe, a nawet międzynarodowej. Aby wszyscy mówili, że "Polak potrafi" ;P

Wszystko wygląda fajnie i tak naprawdę to my wszyscy tworzymy tą scenę bo bez tych osób biorących udział w MP, 4Monday i innych eventach to nie moglibyśmy nic stworzyć. Dlatego serdecznie dziękuję wszystkich osobą, które nawet tylko raz wzięły udział w jakimś evencie bo to jest nagroda sama w sobie i docenienie naszej pracy. Mam nadzieję, że wszyscy się dobrze przy tym bawią
    Turnieje międzynarodowe są już organizowane przez graczy spoza Polski, szkoda że nikt nie chce od nas się tam pokazać. Niedawno mówiłem o grupie zrzeszającej graczy z całego świata ale niestety z Polaków poza SB nikt się nie zainteresował :/ Jeżeli chcemy ludzi spoza naszego kraju, to musimy też czasami podłączyć się do turniejów ruskich i nie tylko

Szczęśliwego i oby multiplayer w TW odbił się od dna
    Spoiler: 

Turniej o Buławę Marszałka NTW - II miejsce
    Drużynowe Mistrzostwa Rome 2 - II miejsce
    Jesień Średniowiecza IV - III miejsce
    Nocne Granie Warhammer - I miejsce
    Turniej o tytuł Czempiona Mrocznych Bogów TWW - I miejsce

2. Użytkownicy którzy uznali post william/kaszanka za przydatny:

Szambelan Awatar Turek
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    323
    Otrzymał 525 podziękowań w 321 postach
    A to ciekawe Kaszanka, bo z tego co widzę to na discordzie sceny zagranicznej jesteśmy Ja i Arroyo, a ChR ma nawet własny kanał. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, dołączajcie -> https://discord.gg/fgRUt3

Swojego czasu chciałem założyć anglojęzyczny dział na forum dla ambasad zagranicznych klanów. Mogli by tam też wrzucać informacje o turniejach, ale niestety Polemajos nie chciał rozwinąć tego projektu. Jeżeli znajdzie się wystarczająco chętnych to mam nadzieję, że może go jednak przekonamy
    Coś się kończy, coś się zaczyna.

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Cytat Zamieszczone przez Turek Zobacz posta
    A to ciekawe Kaszanka, bo z tego co widzę to na discordzie sceny zagranicznej jesteśmy Ja i Arroyo, a ChR ma nawet własny kanał. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, dołączajcie -> https://discord.gg/fgRUt3

Swojego czasu chciałem założyć anglojęzyczny dział na forum dla ambasad zagranicznych klanów. Mogli by tam też wrzucać informacje o turniejach, ale niestety Polemajos nie chciał rozwinąć tego projektu. Jeżeli znajdzie się wystarczająco chętnych to mam nadzieję, że może go jednak przekonamy
    Chodziło mi o udział w zebraniach i dyskusjach a nie dołączeniu do serwera Turek Ty akurat i z tego co kojarzę Arroyo byliście zainteresowani, miałem na myśli resztę bo co jak co ale trochę nas na orgu jest. W turniejach naprawdę moglibyśmy pokazać, że mamy silną ekipę w Polsce, co prawda z Ruskimi nie mamy nawet po co stawać w szranki na tę chwilę ale jeżeli wszystko się by dobrze rozwinęło tak jak Saper planuje to czemu nie
    Spoiler: 

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    No właśnie, jak wygląda scena TW europejska i światowa? Kojarzę trochę graczy z zachodu czy Stanów, ale Rosja to dla mnie wielka niewiadoma. Wiem że w Romka są świetni. Jak wyglądają ich zasady turniejowe? Jak sobie radzą z nie do końca zbalansowanymi rasami z obu części?

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Co do balansu i tych spraw to nie wiem, ale jeżeli chodzi o scenę to żeby być kimś to trzeba tam coś wygrać

Ale z tego co pamiętam to że tak powiem "starzy gracze Total War", czekają na historycznego TW, no bo TWW jest jaki jest :/

A co do pomysłów naszych wschodnich sąsiadów to mam w planach wprowadzić podobny ranking jak oni mają u siebie niedługo zacznę prace nad nim

p.s widzę że u nich teraz nie ma turniejów na TWW II, raczej kto ma grać to gra u Ninjahunda (swoją drogą straszny burak), czy innych szybkich turniejach.
    Spoiler: 

Stolnik Awatar Pyrrus89
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    308
    Otrzymał 284 podziękowań w 184 postach
    Cytat Zamieszczone przez william/kaszanka Zobacz posta
    Co do balansu i tych spraw to nie wiem, ale jeżeli chodzi o scenę to żeby być kimś to trzeba tam coś wygrać

Ale z tego co pamiętam to że tak powiem "starzy gracze Total War", czekają na historycznego TW, no bo TWW jest jaki jest :/

A co do pomysłów naszych wschodnich sąsiadów to mam w planach wprowadzić podobny ranking jak oni mają u siebie niedługo zacznę prace nad nim

p.s widzę że u nich teraz nie ma turniejów na TWW II, raczej kto ma grać to gra u Ninjahunda (swoją drogą straszny burak), czy innych szybkich turniejach.
    Ale trafiłem perełkę na YouTube. Gość gorzej znosi porażki niż ja noworocznego kaca. Miód na moje hejterskie serce.

8. Następujących 3 użytkowników podziękowało Pyrrus89 za ten post:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Pyrrus widziałem to akurat oglądałem, najlepsze jest to że to chyba był mecz na typka z ODM który mu po prostu dowalił

Pamiętam jak ktoś od nas z SB z nim wygrał i żalił się na streamie
    Spoiler: 

Dowódca 101. Powietrznodesantowej Awatar Arroyo
    Tournaments Joined
    1
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 490
    Otrzymał 1 041 podziękowań w 702 postach
    Jak Twój Mistrz z mojego klanu z nim wygrał, to pamiętam, że wyłączył live'a i dał go na czarną listę. To pokazuje, że gość nie przyjmuje do siebie tego, że nie jest wcale taki potężny, jak się wielu osobom wydaje.

Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
    II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
    "Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo

11. Użytkownicy którzy uznali post Arroyo za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    130
    Dokładnie tak to wygląda

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
    Spoiler: 

Podczaszy Awatar SaperHeart
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 140 podziękowań w 92 postach
    Ninjahund jest jaki jest ale trzeba przyznać, że to jedyny streamer z TWW, który systematycznie streamuje swoje bitwy i ma bardzo duża oglądalność. Dodatkowo jest dużo osób, które przysłowiowo walą w "grzyba" grając z nim bo albo wychodzili z gier albo poglądali jego rozpiski.

@William/Kaszanka
    Dlatego chce utworzyć tą Gildie aby w końcu wszyscy byli informowani na bieżąco na temat turniejów.
    Co do rankingu wśród graczy to jest dobry pomysł. Pamiętam, że w Młotku mieliśmy ranking graczy względem turniejów w jakich dana osoba miała okazję brać udział. Dzielone były na Lokalne, Mastery, MP dzielone na single i drużynowe. Można by tak zrobić, że gracz by przesyłał swoje rezultaty i względem tego by otrzymywał punkty do rankingu. Trzeba nad tym się zastanowić aby to miało ręce i nogi.

Czemu nikt z SB nie wziął udziału w MP ?

Strona 59 z 65 PierwszyPierwszy ... 9495758596061 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów