Fakt Templariusze zawiedli. Po obejrzeniu 3 odcinka całkowicie straciłem nadzieję że to będzie dobry serial.
Fakt Templariusze zawiedli. Po obejrzeniu 3 odcinka całkowicie straciłem nadzieję że to będzie dobry serial.
Kolejny sezon genialnej serii już dostępny do oglądania:
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Wracam i jestem zdziwiony ciszą na temat Korony Królów.![]()
Podobna cisza panuje odnośnie "Klanu" lub "Barw szczęścia"![]()
In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan
Jeśli avek to tylko z Indianką!
https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ
Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.
Ja z kolei hałasem na moim podwórkuhttp://www.historycy.org/index.php?s...=167931&st=120 Od zwykłych żartów z jakości po cenne uwagi historyczne.
"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
"Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
"Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II
Ja tam na Bitwach Świata dyskutuję o tym, czemu mam złe zdanie o tym "serialu".
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Korona Królów jest telenowelą z 25 minutowymi odcinkami której budżet szacuje się na 200 tysięcy złotych za odcinek. Z takim budżetem to po prostu nie ma prawa dobrze wyglądać, nie mówiąc już o tym że nie ma pieniędzy na żadnego aktora czy porządny scenariusz. Pośpiech z jakim realizowano tą produkcje też nie pomógł.
Przynajmniej można to oglądać dla beki ;]
PS W sumie jeśli porównać Koronę Królów z Knightfall, to Korona wygląda jak arcydzieło ;]
Si vis pacem, para bellum
Dla mnie, to takie "Złotopolscy" w wersji historycznejPrzy niej, serial "Przyłbice i kaptury" to produkcja wybitna
Faktem jednak jest, że mamy na rynku głód polskich seriali historycznych. Chciałbym doczekać serialu o Chrobrym w stylu "Wikingów"... Teraz, z braku laku... "Korona" może być...
"A teraz słuchajcie wy, ludzie z NATO! Bombardujecie ścianę, co nie przepuszczała potoku afrykańskiej migracji do Europy, ścianę, co stopuje terrorystów . Tą ścianą była Libia. Rujnujecie ją. Wy - idioci. Za tysiące migrantów z Afryki, za wsparcie terrorystów będziecie płonąć w piekle. I tak będzie".
Mu'ammar al - Kaddafi
Szkoda, że Knightfall to chyba nawet w ogóle nie oglądałeś. Bo jest to bardzo dobry serial, może nie jeden z najlepszych, ale takie mocne 7/10 to można mu spokojnie dać.PS W sumie jeśli porównać Koronę Królów z Knightfall, to Korona wygląda jak arcydzieło ;]
Porównywać ten serial do Korony Królów to jak porównywać Ciebie do Elona Muska pod względem inteligencji
Nie ma na to szans. Budżetowo jest raczej daleko po za zasięgiem, chyba, że by się za to jakaś całkowicie prywatna firma wzięła z wielkimi pieniędzmi, bo od polskich stacji telewizyjnych, nawet tych bardziej komercyjnych raczej nic lepszego jak Korona Królów w takich klimatach nie wyjdzie. A w każdym razie raczej nie w najbliższej dekadzie.Chciałbym doczekać serialu o Chrobrym w stylu "Wikingów"...
Dawno nikt nie pisał co nowego w Vikings. A jest świetnie. Kolejny sezon trzyma poziom, a najnowszych odcinek to chyba jeden z najlepszych w całym serialu. Polecam.
O wiele lepiej wyszłoby gdyby zrobili serial z np. 10 odcinkami i wysokim budżetem. Ale zapewne wtedy nie trafiłoby to do zwykłego, prostego widza TVP :/
Coś się kończy, coś się zaczyna.