Strona 25 z 37 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 241 do 250 z 365

Wątek: Skargi i zażalenia

Pampa
    Gość
    Wszystko byłoby ok, gdyby nie było robione totalnie z partyzanta... A tak wygląda na to, że mamy kastę, która decyduje co plebs może a co nie.

Troublemaker Awatar Nezahualcoyotl
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Otrzymał 893 podziękowań w 599 postach
    Cytat Zamieszczone przez Presidente Zobacz posta
    Ja nie rozumiem w ogóle dlaczego byli banici nie mogą zdobyć SG. Bo co? Bo jesteśmy rudzi? Bo jesteśmy gorsi?
    Te dwa wyrazy dodane przy nicku i tak nie zmienią faktu kto tak jest naprawdę Stara Gwardia.
    Dzisiejsza dziatwa wielce łasa jest na lajki,łapki,rangi i etc więc niechaj ma coś z życia

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

Jeśli avek to tylko z Indianką!
    https://www.youtube.com/channel/UCo3...6M-C3c_Wc_57BQ

Był czas kiedy osobnika owego zwano @zajac.

Pampa
    Gość
    SG straciło swoje złoto jakoś w 2013, czy 2014 roku.

Pampa
    Gość
    Chcę wyjaśnień, dlaczego administracja zwraca się w ten sposób do użytkowników? Za moich czasów było to nie do pomyślenia. Wstawiam kolejnego screeena i żądam reakcji ze strony ,,władzy".

Bez tytułu.jpg

voitek
    Gość
    Zgłaszam skargę na Pampę za mjentkość!

6. Użytkownicy którzy uznali post voitek za przydatny:

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    Zgłaszam skargę i mam jednocześnie żal że administracja toleruje istnienie tego działu w którym użytkownicy mogą jeszcze wyrażać swoje opinie o jej funkcjonowaniu!

In quexquichcauh maniz camanahuatl ayc pollihuiz yn iteno yn itauhca in Mexico-Tenochtitlan

voitek
    Gość
    Zgłaszam skargę na zajonca za zbyt szeroką sygnaturę i pisanie po meksykańsku!

Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    373
    To nie jest po meksykańsku

Szambelan Awatar Gajusz Mariusz
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1 067
    Otrzymał 1 057 podziękowań w 710 postach
    Cytat Zamieszczone przez Pampa Zobacz posta
    Chcę wyjaśnień, dlaczego administracja zwraca się w ten sposób do użytkowników? Za moich czasów było to nie do pomyślenia. Wstawiam kolejnego screeena i żądam reakcji ze strony ,,władzy".

Bez tytułu.jpg
    Chciałoby się zapytać: a Ty tu ciągle jesteś? Ale do tego wrócimy.

Cytat Zamieszczone przez Nezahualcoyotl Zobacz posta
    Który to moderator taki odważny że kasuje posty i się nawet tym nie chwali bo nawet go nie stać na wysiłek wprowadzenia korekty w kontrowersyjnych postach?Szczerze to wystarczający powód żeby wyleciał z Administracji w trybie natychmiastowym.
    A to dla Ciebie jakaś nowość? No to chyba za aktualnej moderacji. Tyle że za poprzedniej nawet nie pomyślałbyś o takim powodzie wylecenia moderatora/admina. Za to za wpis

Cytat Zamieszczone przez Nezahualcoyotl Zobacz posta
    Daj małpie zapałki i są efekty
    już dawno byś otrzymał osta lub od razu na trafił na urlopik. No ale młodzi dopiero się wdrażają i zapewne nie stosują jeszcze magicznego zwrotu: tyle i tyle pkt za "prowokację". Kto wie, kwestia czasu? No ale wróćmy do pampusia. Co Cię tam dziwi, chętnie przeczytam który konkretnie fragment jest Ci obcy? Idźmy dalej

Administracja nie zna własnego regulaminu
    No, punkt widzenia jest uzależniony od miejsca siedzenia, prawda? Na wszystkie bóle 4 liter poprzednim kolorowych przypominam opcję atomową:

VIII. Postanowienia końcowe:
    1. Moderatorzy mają pełną dowolność w interpretacji regulaminu.
    Boli, prawda? Ten punkt regulaminu zawsze był mi obcy, ale teraz mam - przyznaję - nieskrywaną satysfakcję gdy czytam ten jazgot. Ogólnie rzadko tu wpadam, oczywiście że forum ledwo się trzyma, wiele już o powodach pisano a najtrafniej Samick ale od mojego wejścia na forum kiedy czat i działy żyły userami, do chwili masowego odejścia byłej moderacji gdy czat właściwie podrygiwał wpisami samych kolorowych a w działach wiała pustka (prócz MP) to kogo za to obwiniać? Turka, Poleja? Serio? Do niedawna sugerowałbym moderacji spełnienie żądania pampusia o usunięcie konta, lecz i tak by wrócił jak banan. Poza tym gdzie miałbym do obejrzenia za darmo taki kabaret:

Wszystko byłoby ok, gdyby nie było robione totalnie z partyzanta... A tak wygląda na to, że mamy kastę, która decyduje co plebs może a co nie.
    Więcej takich wpisów. Więcej! Taka komedia i to za darmo. Bezcenne.

Ze swojej strony chciałbym podziękować w imieniu przynajmniej niektórych użytkowników którym pobyt na forum obrzydzili poprzednicy. Ten tytuł zasłużonego użytkownika dla jednego z nas - to było coś. Na to poprzednicy by się nie zdobyli i za 10 lat.

"Będziemy walczyć na plażach, na polach, na ulicach. Będziemy walczyć na wzgórzach. Nigdy się nie poddamy!!!" Winston Churchill
    "Godna śmierć wystarczy za nagrodę."
    "Spartanie nie pytają ilu, tylko gdzie?" Agis II

Pampa
    Gość
    Dobrze Gejuniu (skoro pampusiem jestem), ja wiem, że żar wychodzący z okolic twojego odbytu jest mniej więcej od kiedy dostałes bana, oczywiście niesłusznie, to wszyscy wiemy, bo lubisz podkreślać swoje męczeństwo wszystkim i wszędzie. Dwa, co do usunięcia mojego konta, to proponowałbym, żebyś jednak się nie wtrącał, bo nic ci do tego i najlepiej zajmij się sobą. Za naszych czasów nie było usuwania postó z partyzanta, regulamin był przestrzegany dość surowo, ale był. Za darmo nikt ostów nie dostawał, a gadanie o tym, że zając by dstał za tamto, jest co najmniej żałosne, bo co ty, banita, może wiedzieć o tym. Pozdrawiam cieplutko.

Aaaa i w następnym poście nie zapomnij podkreślić jak bardzo moderacja cię prześladowała i w ogóle ło laboga, bijo.

jeszcze tylko jedno Gajuniu (od 0:10) https://www.youtube.com/watch?v=B2YC6hY8k5Q specjalnie dla ciebie.

Strona 25 z 37 PierwszyPierwszy ... 15232425262735 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów