Wie ktoś może jak spakować wypakowane pliki .wav z voice 1,2,3 w MTW2, chciałem zamienić język wschodnio-europejski na polski i mam do tego pliki nawet odpowiednie oraz francuski i niemiecki (oryginalny z CA bez angielskich słów! całość w języku frakcji), jednak nie wiem jak teraz mogę to spakować w całość, może i jest jakaś opcja alternatywna z podaniem ścieżki do tych wypakowanych plików, ale nie chce mi się za bardzo siedzieć nad tym przez 10 lat teraz i przepisywać 4000 plików, linijka po linijce bez błęduDlatego najlepiej by było spakować to wszystko w całość tak jak jest w oryginale. Znacie jakiś program i metodę do tego ?
goro, a Ty nie zrobiłeś jakiś zmian w tym pliku, np dodanie budynków, bo wydaję mi się że ten Lubomirski nie jest powodem tego wyrzucania gry. U mnie też Lubomirski jest wpisany chociaż go nie ma, a gra działa. Coś innego musiałeś pozmieniać.
Tutaj wrzucam mój plik, ten plik jest lekko przeze mnie przerobiony, rozmieszczenie księżniczek i jakieś drobne zmiany. Tylko jak u Ciebie są pododawane nowe prowincje itp, to nie wiem jak to zadziała.
https://megawrzuta.pl/download/1d7507c46b0e
Ostatnio edytowane przez ordenus22 ; 09-03-2019 o 13:17
Pododawałeś jednostki do kampanii?
Z powodów zdrowotnych a co za tym idzie braku czasu, prace nad modem znacznie spowolnily
Marihuaen wyleczy wszystko xdd Dawaj wydaj to co masz w najbliższym czasie, a później się zobaczy, jednostki żeby działały wszystkie w kampanii, bo to główny błąd moda, a resztę można dorobić w innych aktualizacjach. Ja postaram się o te herby do kampanii, ale na razie mam mało czasu i trochę focha na grę, że przy wszelkich próbach nie udało mi się dodać polskiego głosu do kampanii zamiast angielskiego (btw wtedy można by dodać też jęz. każdej frakcji, bo takimi plikami dysponuję, jednak nie mogę dodać z pl, nw czm)
Ja jestem za tym żeby wydać moda gotowego na 100% a nie polecam bawienia się w mniejsze i większe łatki. Mam nadzieje , że mod będzie godnie (Niech będzie najlepszy!) reprezentował ten arcyciekawy okres historyczny nie poruszany jeszcze w żadnej grze Total War. I jeszcze taki mały detal. O ile się orientuje to chyba ktoś zmienił nazwy Szczecina i Wrocławia na niemieckie w modzie. Można by zrobić tak , że po odzyskaniu tych miast przez Rzeczpospolitą ich nazwy zmieniały się na polskie?