Nie no bez takich po pierwsze Hadvar i Tomasem robią zbyt dobrą robotę a po drugie nie odbiorę sobie przyjemności zniszczenia was osobiście na polu walki ^^ jak się chłopaki zgodzą to zobaczycie o co mi chodziło.
Nie no bez takich po pierwsze Hadvar i Tomasem robią zbyt dobrą robotę a po drugie nie odbiorę sobie przyjemności zniszczenia was osobiście na polu walki ^^ jak się chłopaki zgodzą to zobaczycie o co mi chodziło.
Spoiler:
Nawet o tobie bym nie pomyślał, rozbawiłeś mnie. Chodziło mi Pirxa, czy nowy MG bo podany jako moderator jest
Nie ma i prawdopodobnie nie będzie nowego MG. Pirx jest moderatorem lokalnym do spraw multiplayer. Nie ma związku z obecną kampanią (poza zasadami, za pomoc z którymi jemu i Nieśmiertelnikowi serdecznie dziękujemy). Jeżeli pojawi się jakakolwiek zmiana w składzie MG (w co wątpimy) to na pewno zostaniecie poinformowani.
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Dokładnie tak - Pirx nowym MG, a Bebecho Arcy MG
Bebecho by nas cisnął oby dwu wydarzeniami kasztan XD
Ostatnio edytowane przez Daniel ; 16-07-2019 o 15:52
Haha
W tej kampanii większe zdrady niż w GOT. Jak Wy zawieracie te przymierza że takie kwiatki się dzieją? Choć ja jako postronny obserwator z radością sięgam po popcorn i czekam na ciąg dalszy
.
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
porównanie GOT do tego co się dzieje na Albionie to żartwiadome, że tutaj będzie się więcej działo bo i obsada zdecydowanie lepsza no o scenarzystach nie wspomnę
![]()
Spoiler:
Tym razem mogę się zgodzić z mrocznym kuzynem;p
Scenariusz ciągle się zmienia i nawet scenarzysta nie przewidzi co może się wydarzyć ;p
Daniel, masz łomot
Proszę o cenzuralne wyrażanie się. Zmieniłem na łomot ~Hadvar
Ostatnio edytowane przez Hadvar ; 17-07-2019 o 15:30
Coś się kończy, coś się zaczyna.