-
Administrator
Pirx vs {SacredBand}Mist
Termin rozegrania meczu: 19 lipca 2019 r., 23:59.
Jako pierwszy mapę wybiera gracz, który wcześniej zapisał się do turnieju.
Gracie do dwóch zwycięstw (a więc 2 albo 3 bitwy, np. 2:0, 2:1)
Zasady:
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...p?17006-Zasady
Wszystkie powtórki bitew należy zapisywać i wysyłać na adres e-mail kontakt@totalwar.org.pl, w temacie maila powinny być wskazane informacje o Grupie, stronach bitwy i numerze bitwy (np. "1/4, Sneaky vs pirx, bitwa nr 1").
Terminy bitew umawiamy w temacie (możecie ustalać na Steam, ale warto potem potwierdzić na forum). Wynik wstawiamy w temacie, druga strona potwierdza. Dla oceny aktywności decydujące jest forum.
Powodzenia!
-
-
Moderatorzy Globalni
Siemasz Mist.
Fajnie znowu będzie skrzyżować kopie, czy tam włócznie.
Proponuję nie przeciągać tego meczyku, więc może byśmy w niedzielę po 21 zagrali?
-
-
Moderatorzy Globalni
Jesteśmy ustawieni na środę wieczór.
-
-
Moderatorzy Globalni
Dzisiaj wyskoczył mi wyjazd służbowy całodzienny więc będę padnięty wieczorem. Mecz przesunięty na piątek.
-
Użytkownicy którzy uznali post Pirx za przydatny:
-
Moderatorzy Globalni
Wygrałem 2:1 po trudnych bojach. Ani ja ani Mist nie byliśmy pewni swego i graliśmy trochę poza naszym schematem. Ja zaryzykowałem w drugiej utrzymanie taktyki i zostałem skarcony. Mist zaryzykował zmianę taktyki w trzeciej i naciął się niemiłosiernie na moją zmianę taktyki.
Dzięki wielkie Mist. Po pierwszej bitwie witałem się z gąską, po drugiej żegnałem się z nagrodami. Dzięki za dobre, wymagające boje.
Do kolejnego.
Repki prześlę dzisiaj.
-
-
Nie przesadzałbym w 1 i 3 zostałem pokonany bez problemu, powodzenia dalej.
-
-
Moderatorzy Globalni
Bitwa nr 1 wcale nie była taka gładka. Raczej na styku.
-
-
Administrator
-
Uprawnienia umieszczania postów