Szlifujemy cały czas kampanię. Ja teraz przez weekend jadę na zjazd na studia (kampania) i nie wiem czy się wyrobimy ze startem, ale się postaramyMapy, zasady i wątki są gotowe, został jeszcze balans.
Szlifujemy cały czas kampanię. Ja teraz przez weekend jadę na zjazd na studia (kampania) i nie wiem czy się wyrobimy ze startem, ale się postaramyMapy, zasady i wątki są gotowe, został jeszcze balans.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Zasady zostały zaktualizowane. Walczymy cały czas z Rancorem żeby jak najszybciej ruszyć. Dajcie znać czy zasady Wam się podobają czy nie. Co byście zmienili?
Nie ma co się spieszyć. Lepiej jak ruszy tydzień czy nawet dwa później, a będzie bardziej doszlifowane. Jak dla mnie jak na razie wszystko jest ok.
"A mówiłem, że to moja wyspa!"
Znany tutaj także jako Cysorz.
Po raz kolejny apeluję o utworzenie Tieru 0![]()
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Ja to proponuje na grudzień kampanię ustawić.
A jest sens dodawać Tier 0 kiedy koszt rekrutacji jest z góry narzucony, a utrzymanie to 25% wartości od kosztu rekrutacji?
Jest sens, gdyż taka jednostka jak zombie rekrutowana jest na tym samym tierze co szkielety z włóczniami, a to już nie ma sensu. Tier 0 zarezerwowany by był dla najsłabszych jednostek w danej frakcji, co pozwoliłoby na rekrutacje ich w każdej osadzie w niewielkiej ilości. Ja bym to widział tak:
Imperium - Włócznicy,
Bretonnia - Hołota,
Leśne Elfy - W sumie nie wiem, to chyba frakcja zbyt elitarna by cokolwiek dało się wrzucić do Tieru 0,
Krasnoludy - brak - zbyt elitarne jednostki,
Norska - Grasanci,
Chaos- Grasanci,
Beastmeni - Ungory z włóczniami,
Zieloni - Gobliny z włóczniami,
Wampiry - Zombie,
Mroczne Elfy - jak u leśnych,
Wysokie Elfy - jak u leśnych,
Lizardmeni - Khorta Skinków,
Wampiraty - Zombie Majtki,
Tomb Kingsy - Szkielety-Wojownicy,
Skaveni - Niewolnicy wszelkiego sortu.
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Co inni gracze myślą o pomyśle Hadvara? Rancor jest chory, już oficjalnie przekładamy na środę wieczór start.
Właśnie skończyliśmy 3h sesją pogadankową. Jesteśmy już na finishu. Prawie wszystko jest już gotowe. Jutro wieczorem wysyłamy hasła do TFów.