Cytat Zamieszczone przez R-A-D-O-N Zobacz posta
Witam bardzo serdecznie wszystkich. Mam pewien problem z tą zajebista modyfikacją. Pewnie już wiele razy było to poruszane ale pragnę odświeżyć pewien temat i zapytać dlaczego wyskakuje mi błąd BRADZO często wyłączając mi tym sposobem grę i BARDZO często psuje mi zapisy których już nie mogę otworzyć. Próbuje wczytać dany zapis i z tego co idzie zaobserwować to jest pasek ładowania który się wog. nie ładuje oraz zmienia się obraz z 1 zdjęcia na 2 i po tym incydencie wyskakuje mi ten oto błąd :[ https://snipboard.io/pjTmWM.jpg

P.S Proszę o poradę zwłaszcza osoby odpowiedzialne za tą modyfikacje POZDRAWIAM! I POWODZENIA!

Zanstaluj gre czystą nie ze Steam, bo tu 20-80 tur i grać się nie da.
Ja osiągnąłem 253 tury na czystejc ale zauważyłem że zapisy które rosną wagowo kończą się 50 mb a potem zapisują się od 5 mb i na tym koniec chyba na wszystkich modach.

Co do moda to chyba najlepszy( SI najlepsze 100%) i najciekawszy nawet przed OiM2 i taki był niemiecki 1648 - Thirty Years of War. Reszta modów np. SS, BC, ich submody to taka minimalna poprawa podstawki, a poziom rozgrywki w niektórych przypadkach nawet nizszy.