Strona 28 z 40 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 394

Wątek: POTOP Total War v1.9

Moderatorzy Lokalni Awatar Piter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    73
    Otrzymał 179 podziękowań w 145 postach
    Przetestowałem swój plik od broni palnej w podstawce i tam to działa i przeładowują więc problem z brakiem animacji przeładowania chyba tutaj w potopie wcześniej występował tylko nigdy na to nie zwróciłem uwagi.

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Witam, mam problem z wersją potopu 1.5. Wyskakuje mi błąd: Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit. W logach jest sporo errorów oraz missingów. Już kilka razy reinstalowałem tego moda i tak samo. Czy tylko ja mam ten problem czy on jest dość powszechny w tej wersji? Total wara mam na steamie.
    Ostatnio edytowane przez qac ; 22-05-2022 o 09:44 Powód: Dodatkowa informacja

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    18
    Otrzymał 39 podziękowań w 29 postach
    Jestem świadom niedoskonałości tej wersji i trwają pracę na wersją kolejną, poprawioną. Do czasu ich ukończenia możesz potestować wersję stąd: https://drive.google.com/file/d/1UEH...3ebQ3CQqY/view

Moderatorzy Lokalni Awatar Piter
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    73
    Otrzymał 179 podziękowań w 145 postach
    Cytat Zamieszczone przez qac Zobacz posta
    Witam, mam problem z wersją potopu 1.5. Wyskakuje mi błąd: Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit. W logach jest sporo errorów oraz missingów. Już kilka razy reinstalowałem tego moda i tak samo. Czy tylko ja mam ten problem czy on jest dość powszechny w tej wersji? Total wara mam na steamie.
    Jeśli w ogóle nie możesz włączyć, to pewnie źle zainstalowałeś, tutaj instrukcja instalacji jakieś starszej wersji, może pomóc:

https://www.youtube.com/watch?v=H5Xr...annel=Jacawaca

5. Użytkownicy którzy uznali post Piter za przydatny:

qac

Chłop
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    1
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Już naprawione, wystarczyło utworzyć skrót do pliku Executable.bat i z tego odpalić grę zgodnie z filmikiem. W logach już ani żadnego błędu. Dziękuje za pomoc

Cześnik Awatar goro496
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Otrzymał 91 podziękowań w 40 postach
    Wie ktoś dlaczego w potopie nie można utworzyć od początku armii dla rebeliantów? Na poczekaniu crashuje gre.

Administrator*kotołak*archimandryta z Konstantynopola Awatar Eutyches
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    553
    Otrzymał 493 podziękowań w 352 postach
    Cytat Zamieszczone przez goro496 Zobacz posta
    Wie ktoś dlaczego w potopie nie można utworzyć od początku armii dla rebeliantów? Na poczekaniu crashuje gre.
    Może już Tobie i Le Pakul napisałem, nie pamiętam, ale jeśli się powtórzę, to proszę wybaczyć. Porozmawiajcie z Gigantusem, póki jeszcze się udziela. Porozmawiajcie też z twórcą moda Eras Total Conquest, są to ludzie którzy, jak się dobrze zagada, a wiedzą, to pomogą. A może już rozmawialiście? Jeśli tak, to przepraszam. Moim zdaniem modyfikacja idzie w bardzo dobrym kierunku, jeszcze mi nie wywaliła. Widac progres, co jest nie tak, to zgłaszam, ewentualnie można zerknąć na filmiki
    Spoiler: 
    Jednak zrobiłem, to co kiedyś jak były wersje płytowe Medka 2 z dodatkami, steam dopiero raczkował i pojawił się vista i win 7....
    Wyłączyłem UAC,
    Maksymalnie antywirusa ustawiłem, żeby mnie nie tykał pewnych folderów i pewnych plików, mam win 11, zrezygnowałam z oryginalnego GData...
    Wcześniej u mnie np. jak tego nie było, to przy wcześniejszych wersjach modach wywalało, teraz profilaktycznie, to zrobiłem.
    "Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.

Cześnik Awatar goro496
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Cytat Zamieszczone przez Kotołak Zobacz posta
    Może już Tobie i Le Pakul napisałem, nie pamiętam, ale jeśli się powtórzę, to proszę wybaczyć. Porozmawiajcie z Gigantusem, póki jeszcze się udziela. Porozmawiajcie też z twórcą moda Eras Total Conquest, są to ludzie którzy, jak się dobrze zagada, a wiedzą, to pomogą. A może już rozmawialiście? Jeśli tak, to przepraszam.

Tak, już często zarówno ja jak i Le Pakul pisaliśmy do gigantusa, ale też trudno pisać do chłopa o każdą głupotę

Moderatorzy Globalni
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    18
    Otrzymał 39 podziękowań w 29 postach
    Cytat Zamieszczone przez goro496 Zobacz posta
    - Może błąd w nazwie jednostek w tej armii? Wstaw tu jak to masz zapisane w descr_strat

Cześnik Awatar goro496
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    26
    Cytat Zamieszczone przez Le Pakul Zobacz posta
    - Może błąd w nazwie jednostek w tej armii? Wstaw tu jak to masz zapisane w descr_strat
    Raczej nie bo próbowałem już na kilku jednostkach i zawsze to samo :/

Strona 28 z 40 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów