Przetestowałem swój plik od broni palnej w podstawce i tam to działa i przeładowują więc problem z brakiem animacji przeładowania chyba tutaj w potopie wcześniej występował tylko nigdy na to nie zwróciłem uwagi.
Przetestowałem swój plik od broni palnej w podstawce i tam to działa i przeładowują więc problem z brakiem animacji przeładowania chyba tutaj w potopie wcześniej występował tylko nigdy na to nie zwróciłem uwagi.
Witam, mam problem z wersją potopu 1.5. Wyskakuje mi błąd: Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit. W logach jest sporo errorów oraz missingów. Już kilka razy reinstalowałem tego moda i tak samo. Czy tylko ja mam ten problem czy on jest dość powszechny w tej wersji? Total wara mam na steamie.
Ostatnio edytowane przez qac ; 22-05-2022 o 09:44 Powód: Dodatkowa informacja
Jestem świadom niedoskonałości tej wersji i trwają pracę na wersją kolejną, poprawioną. Do czasu ich ukończenia możesz potestować wersję stąd: https://drive.google.com/file/d/1UEH...3ebQ3CQqY/view
Jeśli w ogóle nie możesz włączyć, to pewnie źle zainstalowałeś, tutaj instrukcja instalacji jakieś starszej wersji, może pomóc:
https://www.youtube.com/watch?v=H5Xr...annel=Jacawaca
Już naprawione, wystarczyło utworzyć skrót do pliku Executable.bat i z tego odpalić grę zgodnie z filmikiem. W logach już ani żadnego błędu. Dziękuje za pomoc![]()
Wie ktoś dlaczego w potopie nie można utworzyć od początku armii dla rebeliantów? Na poczekaniu crashuje gre.
Może już Tobie i Le Pakul napisałem, nie pamiętam, ale jeśli się powtórzę, to proszę wybaczyć. Porozmawiajcie z Gigantusem, póki jeszcze się udziela. Porozmawiajcie też z twórcą moda Eras Total Conquest, są to ludzie którzy, jak się dobrze zagada, a wiedzą, to pomogą. A może już rozmawialiście? Jeśli tak, to przepraszam. Moim zdaniem modyfikacja idzie w bardzo dobrym kierunku, jeszcze mi nie wywaliła. Widac progres, co jest nie tak, to zgłaszam, ewentualnie można zerknąć na filmikiSpoiler:
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.