-
Napoleon: Total War porady / triki / porady?
Hej, więc zainwestowałem wiele godzin w Empire, jednak ostatnio dostałem Napoleon: Definitive Edition, którego jeszcze nie tknąłem.
Czy możecie podzielić się wskazówkami i trikami dla Napoleona? Takich jak technologie do zbadania, budynki do zbudowania, skład armii, skład marynarki wojennej itp.
Na przykład, kiedy gram w Empire:
Zwykle przyspieszam Fire według rangi i działu techników. Szybko buduję porty handlowe, buduję wiele szkół kościelnych i farm. Spamuję statek handlowy, a skład mojej armii to zwykle tony piechoty liniowej z domieszką grenadierów, haubic i ciężkiej kawalerii.
Proszę pomóż.usps tracking showbox speed test
Ostatnio edytowane przez dayaghana84 ; 11-12-2020 o 03:55
-
-
[QUOTE=dayaghana84;478145]Hej, więc zainwestowałem wiele godzin w Empire, jednak ostatnio dostałem Napoleon: Definitive Edition, którego jeszcze nie tknąłem.
Czy możecie podzielić się wskazówkami i trikami dla Napoleona? Takich jak technologie do zbadania, budynki do zbudowania, skład armii, skład marynarki wojennej itp.
Na przykład, kiedy gram w Empire:
Zwykle przyspieszam Fire według rangi i działu techników. Szybko buduję porty handlowe, buduję wiele szkół kościelnych i farm. Spamuję statek handlowy, a skład mojej armii to zwykle tony piechoty liniowej z domieszką grenadierów, haubic i ciężkiej kawalerii.
https://omegle.site/
Proszę pomóż.
chatus
Problem został rozwiązany.
Ostatnio edytowane przez michel4 ; 05-07-2022 o 06:55
-
Uprawnienia umieszczania postów