True, obecnie tęczowi komuniści na potęgę fałszują historie i wmawiają ludziom, że lgbt to w sumie zawsze było tak samo jak feministki i między wikingami a współczesnymi czasami to jest różnica skór, mieczy i oświetlenia świecami... Dlatego myślę, że jeślibyśmy dostali jakiegoś total wara z serii historycznej to byśmy się nie zdziwli na kwadratowe jaja i amazonki.
Nic, trzeba z tym ścierwem walczyć i pluć na to. Najlepiej nie płacąc im ani grosza za tęczowe pomysły. Więc niech oni po prostu odblokują narzędzia moderskie dla rome 2 w postaci zmian w mapie - rozmieszcznie granic i zmian w slotach miast a za tęczowe produkcje im podziękuję.
Zawsze można ją wysłać do rodziców. Ja jestem z dziewczyną ale jak chce przynerdzic to stosuję takie praktyki. A ostatnio wrócilem do total warów. Gram kampanie w rome 2 kartaginą i w imperium surrectum rzymem. Ponadto buduję sobie miasto w anno 1800. Nie są to złote czasy gimnazjum i liceum - wakacje i nerdzenie po nocach ale coś niecoś potrafięTo prawda, szczególnie żona^^...Ja wiem, czy trzeba tyle grać dziennie dla osiągnięcia takiego czasu, ja tam pykałem, czasem godzinę, dwie i jak napisałeś, życie "przeszkadza". Jednak i tak liczy się jakość rozgrywki i jej klimat. Ten dreszczemocji przy Szogunie 1 i Medievalu 1, każdemu życzę
.
![]()

Odpowiedz z cytatem