Seria moich ilustracji do najbliższego tomu serii Historyczne Bitwy "Lützen 1632" Marka Wagnera.
Kirasjer cesarski stoi pomiędzy pikinierami - cesarskim i szwedzkim. Pełen zestaw liczy 6 postaci.
Seria moich ilustracji do najbliższego tomu serii Historyczne Bitwy "Lützen 1632" Marka Wagnera.
Kirasjer cesarski stoi pomiędzy pikinierami - cesarskim i szwedzkim. Pełen zestaw liczy 6 postaci.
Poniżej wybrane ilustracje z pierwszego półrocza 2024 w serii Historyczne Bitwy.
Pomyślałem by zrobić małe podsumowanie. Łącznie ilustrowałem 17 nowych HB-ków (w tym 10 z zeszłego roku), a także 13 wznowień (wszystkie w tym roku). Łącznie zawierają one 116 sylwetek żołnierzy (84 kolorowych do nowych HB-ków, a czarno-białe są do wznowień).
Ostatnio edytowane przez KLAssurbanipal ; 02-08-2024 o 12:04
Pierwsza seria moich ilustracji do najbliższego tomu serii Historyczne Bitwy "Halidon Hill 1333" autorstwa Cezarego Namirskiego.
Widzimy tutaj angielskiego łucznika, rycerza szkockiego z herbem rodu Randolph i irlandzkiego hobelara.
Na 17.09 seria moich ilustracji do najnowszego tomu serii Historyczne Bitwy pt. "Tynne 1939" Grzegorza Cwyla.
Moje przykładowe ilustracje do "Drezna 1813" autorstwa Szymona Jagodzińskiego. Widzimy tu pruskiego fizyliera i francuskiego woltyżera Młodej Gwardii. Książka będzie wydana przez wydawnictwo InfortEditions.
Pierwsza seria moich ilustracji do najnowszego tomu serii Historyczne Bitwy pt. "Askulum 90-89 p.n.e." Małgorzaty Członkowskiej-Naumiuk.
Kolejne rasistowskie rysunki. Nie oglądasz najnowszych produkcji, czy ich zapowiedzi. Przecież wszyscy wiedzą, że gdyby nie czarni, to by Rzym dużo wcześniej upadł, niż jest na kartach historii. Tak pokazuje Ridley Scott w Gladiatorze 2 (dla doprecyzowania, jaja sobie robię, choć podejrzewam, że ci co zrobili czarną Kleopatrę władczynię Egiptu, nie żartowali , nie mówiąc o wspomnianym Ridleyu^^)
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.