Aż strach pomyślećZamieszczone przez Amrod
Już dwa razy musiałem ją naprostować, bo błądziła po omacku
![]()
Zamieszczone przez Amrod
Zamieszczone przez Marcumar
Zamieszczone przez Amrod
W słowie "jakość" zgubiliście ostatnią literkęZamieszczone przez Marcumar
![]()
Teraz napiszę na forum to, co być może zostało już między wierszami powiedziane, ale tylko wnikliwi forumowicze mogli wyciągnąć jakieś wnioski dotyczące aktywności klanu SK. W weekend 7-9 maja miałem/mieliśmy sporo czasu na grę, lecz również parę zaległych meczów 3v3. Czekaliśmy na Niesia, aby dał sygnał do gry, odmawiając zapytaniom innych graczy o 1v1, gdyż klan jest na pierwszym miejscu. Niestety, nie doczekaliśmy się, a w poniedziałek się okazało, że Nieś wycofuje się ze wszystkich turniejów i w ogóle z TW. Gdyby ogłosił to wcześniej, nie mielibyśmy tych problemów - akurat u mnie wyglądało to w ostatnim tygodniu tak, jak napisałem w tym temacie w poniedziałek 10 maja, więc nie mów mi Amrod, że nie przewidziałem sytuacji. Dlatego właśnie Andreuse musiał wycofać się z turnieju i dlatego Feld rzutem na taśmę we wtorek dogrywał mecz.
Nie wiem, co i komu chcecie udowodnić tym werdyktem, wiem natomiast, że albo mniej lubicie Arkona, albo bardzo lubicie Krooka![]()
O mnie się nie martwcie - przemyślałem wczoraj parę rzeczy. Nieś ma rację - po co się użerać bez sensu na steam i forach, rodzina jest najważniejsza. To mój ostatni turniej na org.pl, zagram go do końca, bo ZAWSZE grałem do końca WSZYSTKIE turnieje, do których się zapisałem.