Zobacz pełną wersję : Brak większości napisów w grze
Witam,mój problem polega na tym iż w grze (Steam,wersja po polsku) TW Medieval 2 Kingdoms nie widać napisów np w dyplomacji(opcje dypolmacji) napisy jednostek i nazwy budowli itd. Mam tam puste pole i to nieznacznie utrudnia mi rozgrywkę :( wie ktoś co z tym zrobić? Jeżeli jest już taki wątek i odp na to pytanie to bardzo przepraszam nie obejrzałem forum dokładnie.Proszę o szybką i dokładną odpowiedz
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Więcej informacji jeśli jest potrzebna to proszę pisać,opisze sprawę dokładniej.
Jak to wersja polska? Na steam wersji polskiej akurat tej gry nie ma.
No po PL jest ze steam,koledzy mówili by odinstalować i zainstalować ponownie,bo jakiegoś pliku zainstalowało czy coś.Lub pobrać spolszczenie które by te gre uzupełniło.Jeżeli nie o to chodziło to sorki.
Chodzi mi o to że na steam nie ma wersji polskiej tej gry, więc brak napisów w niej to wina spolszczenia, które nie jest przez steam wspierane. W wersji angielskojęzycznej pewno miałbyś wszelkie napisy.
Ah szkoda,czyli medka nie mogę mieć po pl jeśli chce mieć normalna rozgrywkę?
Możesz, jeśli znajdziesz dobre spolszczenie do wersji steam. Ale jeśli nie będzie współgrać z grą - to nie będzie wina gry, czy steam'a, tylko danego spolszczenia. Przy czym potrzebne będą Ci prawdopodobnie 2 spolszczenia - do podstawki i do dodatku Kingdoms.
Chym,dzięki bardzo pomogłeś teraz muszę dobre spolszczenia poszukać,jak jakieś znasz to podrzuć xD.