PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z rebeliantami

lucider
12-12-2014, 21:16
Witam, mam wersję pudełkową medka. Po zainstalowaniu zaktualizowałem go do 1.03, wszystko jest ok tylko jak zaczynam kampanię to w 1 turze mam informację '' frakcja zniszczona-aztekowie'' oraz wioski rebelianckie są puste, nie ma w nich wojsk. Reinstall nie pomógł, po zaktualizowaniu dalej jest ten błąd. To wina patcha? Jeżeli tak to czy jak dodam grę na steam to tam przy próbie włączenia przez steam automatycznie się zaktualizuje czy nie? Jeżeli teraz zacząłbym kampanię to po dopłynięciu do ameryki spotkałbym azteków czy tylko puste rebelianckie miasta?
I jeszcze jedno pytanie nie na temat, po rozpoczęciu nowej kampanii po 20 turach mam reputację ''nikczemny'' i wojnę z wszystkimi sąsiadami. Dlaczego? Nie zrywałem z nikim sojuszów, próbowałem je zawrzeć; nie miałem żadnych armii na nie swoim terytorium, nie wysyłałem nigdzie agentów, prócz dyplomatów oczywiście, tylko przejmowałem rebelianckie wioski. Regularnie spadały mi stosunki z sądsiadami, dlaczego tak sie dzieje? :eek:

Pampa
13-12-2014, 07:13
Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, ale dodanie gry na steam i ściągnięcie jej będzie najlepszym rozwiązaniem bo na 100% pościąga Ci i poaktualizuje automatycznie. ;)