Zobacz pełną wersję : Sonda - bitwy na YT - 2 Runda
Każdy z uczestników Ligi jak również z obserwatorów ma 2 głosy do oddania na mecze, które chciałby obejrzeć na YT, skomentowane przez naszych etatowych komentatorów - w miarę dostępności oczywiście (Tuffa, Remixa, Temera, Don Vegi).
Dwa mecze z największą ilością głosów zostaną pokazane na YT, a jeżeli któryś z nich został już pokazany, to kolejny mecz z największą ilością głosów.
Zachęcamy do głosowania. Trwa do 10 kwietnia, do godz. 23:59.
Ituriel32
05-04-2016, 15:47
Na jakiej zasadzie zostały wytypowane te mecze u góry?
W sensie, jak to wytypowane? Pochodzą z rozpiski meczów 2 rundy na challonge. Czyli chodzi o mecze również rozgrywane w tym tygodniu.
Osobiście z chęcią obejrzałbym bój Tyberiusza z Mistem - starcie gigantów ;)
Został 1 dzień na głosowanie. Zachęcamy do udziału.
Andrij Marszałek
10-04-2016, 10:58
W I lidze mamy potrójny remis. Głosować bo trzeba będzie 3 mecze nagrać ;D
Moją bitwę już mam nagraną więc dwie pozostałe się liczą :D
Sonda została zakończona, dziękujemy wszystkim za udział.
Niestety, mamy kolejny ból głowy.
Najwięcej głosów otrzymał mecz Pirx vs Grand. Niestety mecz ten się nie odbył i będzie teraz przedmiotem decyzji sędziowskiej.
Po 4 głosy otrzymały mecze Ituriel 32 vs Arroyo, Piterus vs Seba oraz Tyberiusz vs Mist. Mocą nadaną mi przez siebie samego :D "wygrywa" mecz Ituriel32 vs Arroyo - jako mecz z niższej Ligi (a założeniem jest pokazanie meczów z wszystkich Lig) - prośba o przesłanie powtórek na adres: totalwarorgplkontakt@gmail.com (fazus@o2.pl)
Jeżeli mecz pomiędzy Sebą a Grandem się nie odbędzie - jako kolejne mecze do nagrania "wygrywają Ex aequo" Piterus vs Seba oraz Tyberiusz vs Mist. Prośba o przesłanie powtórek na adres: totalwarorgplkontakt@gmail.com (fazus@o2.pl)
Ituriel32
11-04-2016, 09:38
To się srodze zawiedziesz. ahaha
Bo niestety pierwszy mecz to pokaz niekompetencji z mojej strony. Nie lubię Egiptu i zapomniałem że mają te miecze Galackie.
Powtórki zostały wysłane.
Wątpię aby mecz z Grandem się odbył. Prośba do graczy Piterus, Seba, Tyberiusz, Mist o przesłanie powtórek opisanych powyżej an adres:
kontakt@totalwar.org.pl (kontakt@totalwar.org.pl)
Również wysłałem ale proszę o wybaczenie:P wszystkich głosujących, gdyż mam tylko po 1 z Sebą i Zibim, do tego w tej z Sebą ze strony przegranego pomylone są 2 jednostki ale dopiero teraz się zorientowałem. Nie ma to znaczenia dla wyniku ale sami zadecydujcie czy ją opublikować.
Obiecuję poprawę w kolejnych bitwach:)
Seba Fallus III Wielki
15-04-2016, 21:25
Ja także obiecuję poprawę gdyż też nie zapisałem no i nie zauważyłem tych mieczy (traktowałem rekrótów z maczugami jak tanich włóczników :eek: nie umiem tego wyjaśnić)
W takim razie powtórki z meczów Arroyo vs Ituriel i Tyberiusz vs Mist prześlijcie na mój mail romulus669@gmail.pl