PDA

Zobacz pełną wersję : Umawianie się na mecze

Pruber
16-06-2020, 21:37
Witam, stawiam ten temat bo mam problem ze steam. Kiedy jakiś czas nie ma mnie przy komputerze, lub gram w jakąś grę i nie widzę, że ktoś pisze wiadomość prywatną do mnie, to po jakimś czasie okno wiadomości na pasku staje się jakby nieaktywne i zwyczajnie nie mogę go otworzyć. Wiem, że ktoś coś pisał, ale nie wiem kto i co. Może być więc mały problem z umawianiem się ze mną przez priv na steam.
Myślę, że nikt się nie pogniewa, że taki oto temat tu wstawiłem.
Zapowiadam przy okazji, że moje walki w turnieju rozpocznę nie wcześniej niż w sobotę wieczorkiem.

Mist
17-06-2020, 20:59
Co do okienka steam to jest to standardowy problem teraz musisz po prostu wiedzieć kto napisał wyłączyć okno z paska i przez listę znajomych otworzyć je na nowo :p

A w temacie Grupa D! prosiłbym o rozegranie naszych meczy na weekend jestem już z Hadvarem i Kaszanką ugadany czekam na resztę później mogę mieć problem

Hadvar
17-06-2020, 22:05
Ja jestem już ugadany z Mistem, Kaszanką i Marcinem, czekam na jakieś info od Seby.

Curse11
18-06-2020, 21:23
W sobotę w nocy wracam, także od niedzieli będę mógł rozgrywać spotkania w swojej grupie.

Pirx
20-06-2020, 19:00
Czy ktoś ma kontakt do gracza Habercosth (na steam Wielki Surykat)?

Zero odzewu w Grupie C.

Pruber
21-06-2020, 20:32
Mi tam pasuje, dłużej pogram jeśli się nie zjawi :). Ktoś z grupy już też próbował łapać z nim kontakt. Ja nie próbuje czekam ja propozycje od jegomościa skoro tak sprawy się mają.

Pirx
22-06-2020, 08:44
Następujących graczy z Dywizji Legend proszę o umawianie spotkań i jak najszybsze rozgrywanie:
Remix
Yoshiie
Habercosth
Marcin80

Choćby ze względu na szacunek dla czasu innych uczestników oraz organizatorów.

Swoją drogą osoby, które oleją rozgrywki, do których same się zgłosiły, w kolejnym turnieju, który będę organizował nie zagrają.

Marcin80
22-06-2020, 15:16
Cześć, jestem poumawiany miałem problem z grą musiałem przeinstalować a to potrwało (ściągnąć trochę to waży). Wiem że Mist nie może w tygodniu późnymi wieczorami spróbuje go złapać.

PawełGroźny
22-06-2020, 19:05
Habercosth zaakceptuj moje zapro :(

Habercosth
27-06-2020, 18:53
Następujących graczy z Dywizji Legend proszę o umawianie spotkań i jak najszybsze rozgrywanie:
Remix
Yoshiie
Habercosth
Marcin80

Choćby ze względu na szacunek dla czasu innych uczestników oraz organizatorów.

Swoją drogą osoby, które oleją rozgrywki, do których same się zgłosiły, w kolejnym turnieju, który będę organizował nie zagrają.

Panowie, bardzo przepraszam za nieobecność, zatrzymały mnie pilne sprawy rodzinne. Nie zachowujcie urazy, powodzenia życzę.

Pirx
28-06-2020, 12:02
Panowie, bardzo przepraszam za nieobecność, zatrzymały mnie pilne sprawy rodzinne. Nie zachowujcie urazy, powodzenia życzę.

Rodzina, praca, to podstawy. Tutaj bawimy się w wolnym czasie, a z pustego się nie naleje. Wiadomo.

Natomiast był ponad tydzień na krótką informację, że jednak nie da się rady. Yoshiie chociaż przekazał to przez kogoś i spoko. Bygones.

Ale dzięki za info, chociaż spóźnione.