Zobacz pełną wersję : Elitarne formacje
Mam pytanie.
Kupiłem Napoleona i zastanawiam się czy można gdzieś dokupić kod na 10 elitarnych formacji.
Słyszałem, że na Steam można dokupywać różne rzeczy typu DLC, ale Napoleon to moja pierwsza gra ze Steamem i zupełnie nie wiem jak to się robi.
DLC z tymi jednostkami powinno pojawić się na steamie za parę miesięcy będzie info w sklepie steamu i w zakładce zawartość do pobrania.Być może CD Projekt wyda kody w wersjii pudełkowei tak było z dlc do Empire za chyba 20 złotych można było kupić kody odblokowujące dodatkowe jednostki.Trzeba czekać :) :) :)
Dzięki, no to poczekamy :D :)
Marquess Alec Fortescue
03-03-2010, 17:17
Albo kup sobie Imperialną Edycję, zarejestruj kod na dodatkowe jednostki a kod od podstawki sprzedaj komuś w cenie zwykłej edycji.
Boa morte
03-03-2010, 18:10
na oficjalnej stronie jest info ze dorwac je mozna tylko wraz z imperialna edycją
KLAssurbanipal
04-03-2010, 14:55
Ja kupię te DLC wtedy gdy wydadzą w wersji pudełkowej jak ETW, a to trochę zajmie.
Mam za to pakiet tych 5 jednostek był dłączony do wersji zwykłej i jestem z nich zadowolony. Francuscy huzarzy świetni, szkoda że można mieć ich tylko jeden oddział co jest absurdem historycznym :D
Też mam te jednostki.
Z tego co, tam jest napisane wynika, że jest to 5e Regiment de Hussards, co oznacza, że prawidłowo jest tylko jeden regiment, ale oprócz niego powinni być jeszcze zwykli Huzarzy i właśnie ich brak jest bardzo dziwny i ahstoryczny.
Jeśli chodzi o te 10 elitarnych jednostek to najbardziej ciekaw jestem Moscow Musketeers i 17th Jäger Regiment z Rosji, ogólnie bardzo lubię tę frakcje, chyba to przez przeczytanie i wielokrotne oglądanie "Wojna i pokój".
Ja kupię te DLC wtedy gdy wydadzą w wersji pudełkowej jak ETW, a to trochę zajmie.
Mam za to pakiet tych 5 jednostek był dłączony do wersji zwykłej i jestem z nich zadowolony. Francuscy huzarzy świetni, szkoda że można mieć ich tylko jeden oddział co jest absurdem historycznym :D
Czy pakiet tych 5 jednostek jest dołączony do każdej wersji zwyklej ? Czy że tak powiem - różnie bywa. Bo są dwie opcje. Albo 5 jednostek jest we wszystkich wersjach zwykłych albo niektórych, a jeśłi niektórych to gdzie je można kupić i po czym rozpoznać :P
Sa w kazdej pudelkowej wersji, na steamie nie ma
grzesina
16-03-2010, 15:32
a mieliście podobną sytuację?
gram Prusami po zajęciu Bawarii i utworzeniu protektoratu dostałem 8 pułk przyboczny i aktualnie mam 2 z 1. Podobnie mam po utworzeniu protektoratu w Wirtembergii dostałem drugą jednostkę 1 batalion grenadierów. Czy w innych nacjach też coś takiego się pojawi?
dopóki nie sprawdzisz to się nie przekonasz, ale mi się to nie udało.
grzesina
19-03-2010, 08:29
zajęcie Szwajcarii...utworzenie protektoratu i nowa jednostka grenadierów 3 z 1 :P
Suchoj-35 [PL]
19-03-2010, 16:06
Mi się tak stało podczas kampanii francuskiej 5 regiment huzarów 2na1 możliwych.
Demon696
28-03-2010, 11:54
Moze to i glupie pytanie ale gdzie mam wpisac nr do aktywacji tych elitarnych jednostek??? I czy on bedzie jak w momencie skoku technologicznego???
Na karteczce z kodem masz napisane ładnie krok po kroku jak aktywować. Podpowiem, że w taki sam sposób jak aktywowałeś grę.