Zobacz pełną wersję : Witia-Rafi
Belizariusz
06-01-2011, 00:25
Gracie do 5 zwycięstw. W przypadku remisu 4:4, ostatnią decydującą bitwę gracie w systemie Rzym vs Rzym. Dysponujecie na nowo wszystkimi nacjami. Powodzenia i niech wygra lepszy :)
Deadline dla Finału: 14 stycznia godz.24.
Gracie do 5 zwycięstw
Dysponujecie na nowo wszystkimi nacjami.
http://farm4.static.flickr.com/3162/2787258705_9aa0c3b717.jpg
Umówiliśmy się wstępnie z Rafim na piątek wieczór, ale jeżeli mamy zagrać 9 bitew, to chyba umówimy się na sobote rano...
Możliwe, że Belizowi się coś pomyliło :)
Ty lepiej rób już Banerki :D
Belizariusz
06-01-2011, 22:39
W regulaminie od początku było jasno napisane:
11.W finale oraz walce o trzecie miejsce gracze rozgrywają do uzyskania 5 zwycięstw(i mają do dyspozycji ponownie wszystkie nacje).
Więc nie wiem skąd to nagłe zamieszanie. Na BI ludzie grali i problemu z tym nie było.
Ale jest też napisane
6.W turnieju w obu fazach (grupowej jak i pucharowej) stosujemy system eliminacji wybranych nacji, przez co rozumie się iż w danej fazie turnieju możemy użyć danej nacji tylko raz.. Finał zalicza się do fazy pucharowej, wiec nie powinno byc resetu.
Belizariusz
06-01-2011, 22:50
Szczerze to nie ja układałem ten regulamin i nie będę brał za to odpowiedzialności. Nadzór nad turniejem sprawuję od połowy i nie będę teraz nic zmieniał w regulaminie w trakcie gry. Także zostaje tak jak jest.
Zanim powiem jakim rezultatem zakończył się nasz mecz, chciałbym z tego miejsca podziękować wszystkim organizatorom, niekoniecznie za zasady, ale za całokształt i sprawne zorganizowanie takiego turnieju. Nie ukrywam, że czekał będę z niecierpliwością na trzecią edycję, marzy mi się troszkę większa frekwencja ale nie jest wcale tak źle :) Dziękuję też z góry Bravu (Bravovi :? ) popraw mnie proszę jak źle pisze, za zajebiste banerki :D Oczywiście gratuluje Witii 2 miejsca
Moje nacje z lewej
1. Pont 1-0 Sele
2. Macedonia 1-1 Egipt
3. Egipt 2-1 Brytania
4. Grecja 3-1 Pont
5. Sele 4-1 Macedonia
6. Kartagina 4-2 Armenia
7. Armenia 5-2 Scytia
Powtórki z finału wstawimy w dziale powtórkowym.
Potwierdzam wynik meczu. Widać że Rafi jest w formie i zasłużenie wygrał ten finał. Dziękuję organizatorom i wspólnie z kolegą czekamy na banerki ;)
Gratulacje Rafi :) Dla Witii również brawka
Gratulacje.Obaj koledzy zasłużyli na finał.
Lecz nie słusznie Rafi ma 1 miejsce.Bo to w końcu Witia pokonał niezwyciężonego Leonidasa! hehe nie przejmuj się Witu, ja mimo to skończyłem gorzej od Ciebie w tamtym roku heheheeee.
Jak wywalczę 3, to skończę identycznie jak rok temu, na BI również:)
Maharbal
07-01-2011, 22:55
Gratulacje dla obu zawodników.
Czułem, że Rafi wygra. Gratulację dla was obu. Już się zabieram za banerki.
Dziękuję też z góry Bravu (Bravovi :? ) popraw mnie proszę jak źle pisze, za zajebiste banerki :D
Mi się wydaje, że Brave'owi. Ale nie jestem pewien.
Gratki dla finalistów - miłe zaskoczenie Rafi ;)
Widać który klan rządził i rządzi w dalszym ciągu na Rome 8-)
Belizariusz
08-01-2011, 11:03
Gratuluję zwycięstwa Rafi,a Witii finału :)
TAoW Leo
08-01-2011, 20:03
Gratuluję obu finalistom :) Brawo Rafi, szacun Witia ;]
dziękuje za wszystkie gratulacje