Zobacz pełną wersję : [ROZWIĄZANE] Patche etc
glonek82
03-02-2011, 17:11
Pisalem 2 tematy z tym problemem kazdy mowil ze to nie jest forum dla piratow zeby kupil sobie gre itp.
W koncu zamowilem na allegro wczesniej jednak sciagnalem demo ktore chodzilo prawidlowo ale pelna wersja chodzi tak samo jak poprzednia czyli strasznie wolno sie laduje przycina sie i oczywiscie lapie takie zwiechy ze trzeba resetowac co chwila teraz mam nadzieje ze wkoncu mi ktos pomoze.
Dobrze, a może jaki masz sprzęt, system, czy nie zrobiłeś ostatnio format i przez przypadek zapomniałeś sterowników wgrać? A może masz procesor wielordzeniowy, a w systemie opcje wydajności i cały czas pracujesz nie na maksymalnych obrotach tylko na oszczędnym?
PS. Polskie znaki mogę przeboleć, bo nie każdy je ma, ale brak interpunkcji i zdania z małej litery nie są najmilszym widokiem dla moich oczu.
szybki77
11-02-2011, 23:36
mam RTW złotą edycje (orginał) i mam problem z instalacją (patch 1.5 i 1.6) wyskakuje mi komunikat ze są niekompaktybilne
wie ktoś moze o co chodzi?
glonek82
12-02-2011, 08:51
u mnie pisze antologia ale nie wie czym to sie rozni
glonek82
21-02-2011, 17:31
jestescie kurwa pomocni jak kierunkowskazy do kosiarki najpierw mowicie zebym kupil a jak kupie i jest problem to milczycie wisicie mi pol litra
jestescie kurwa pomocni jak kierunkowskazy do kosiarki najpierw mowicie zebym kupil a jak kupie i jest problem to milczycie wisicie mi pol litra
A ty jesteś ogarnięty jak koczkodan... Jeśli milczą, to znaczy, że nie umieją Ci pomóc...
Maharbal
21-02-2011, 19:56
Za to ja Ci wiszę ostrzeżenie...
glonek82
21-02-2011, 22:04
tak to odrazu piszecie
glonek82
21-02-2011, 22:07
mozecie mi nawet bana dac zalozylem tu tylko konto bo szukalem pomocy w tej sprawie
No i dostaniesz. Spójrz jaka wersja wyświetla się w grze i jaki patch próbujesz zainstalować. A teraz pomyśl dlaczego to co robisz nie działa.
mam RTW złotą edycje (orginał) i mam problem z instalacją (patch 1.5 i 1.6) wyskakuje mi komunikat ze są niekompaktybilne
wie ktoś moze o co chodzi?
Witam. Jak dobrze pamiętam to w złotej edycji był i Rome i BI. Po instalacji Rome ze złotej edycji ma się wersję 1.5 a po zainstalowaniu Barbarian Invasion 1.6 - więc nie musisz potem dodatkowo instalować ani patcha 1.5 ani 1.6 bo instalatory ze Złotej edycji robią to automatycznie ;) . A jak Ktoś ma np jak bardzo kulturalny Kolega glonek82 Antologię czyli Rome + Bi + Aleksander i wszystko zainstaluje to ma wersję 1.9 i żadne niższe patche nie mają prawa mu się zainstalować i nie są mu do niczego potrzebne. A nr wersji gry wyświetla się na ekranie w rogu zdaje sie w prawym górnym ... :mrgreen: ? To chyba miał na myśli Administrator Amrod pisząc o wyświetlaniu nr wersji w grze :twisted:
P.S - Mogłem coś poplątać z zawartością złotej edycji i antologii oraz nr wersji patchy - bo piszę z pamięci a teraz nie mam zainstalowanego Rome... Pozdrawiam.