Zobacz pełną wersję : Gra w multi
krystian9422
07-01-2012, 17:36
Witam mi nie chodzi o kampanie w multi tylko zwykłe bitwy !!!! mam grę oryginalną jak zarejestrowałem się na gamesyp.com i podaje tam takie same passy i mi wyskakuje Logowanie nie powiodło sie,logowanie nie powiodło sie, niewłaściwy klucz CD gra jest 100% orginał w foli była jeszcze.
wybacz że pytam:
"caps lock" czasem nie przestawiony? albo zmieniony układ klawiatury?
(czasem "sam" się przełącza - zwłaszcza jak masz ustawiony skrót klawiaturowy do tej czynności - możesz nawet nie wiedzieć że przestawiłeś klawisze)
krystian9422
14-01-2012, 13:53
Ale co klawisze maja do gry ? ja klawiszy nie mam przedstawionych.
Ale co klawisze maja do gry ? ja klawiszy nie mam przedstawionych.
Klawisze nie musisz mieć przedstawione, ale nawet jak nie masz to proponuję mały eksperyment: włącz notatnik, napisz jakikolwiek wyraz, włącz caps lock'a i napisz ten wyraz jeszcze raz. Inaczej wygląda ten wyraz? Może i nie, ale przy loginach i hasłach wielkość liter jest ważna dla systemu. Teraz rozumiesz?
krystian9422
14-01-2012, 14:40
Aha lukne, nie ma zmian tak samo z caps lock i jak bez,Prosze o pomoc :( bo stale na singlu to nudno tylko mi jeden dodatek został to zagrania