PDA

Zobacz pełną wersję : [ZAKOŃCZONY] Mecz AG - Denirosek 2 vs SzapurXXV 0 [wo]

Jarl
23-08-2013, 16:21
Powodzenia.

W rundzie II rozgrywek udokumentowanie gry logami/screenami/powtórkami jest obowiązkowe.

Denirosek
23-08-2013, 19:05
Witam,

Szapur, kiedy miałbyś czas, by rozegrać bitwę? Jeśli o mnie chodzi, to mogę grać zawsze (z wyjątkiem jutra), o ile zostanę o tym powiadomiony z odpowiednim wyprzedzeniem.

SzapurXXV
23-08-2013, 20:56
Witam jak dobrze pamiętam to termin jest do 28 bo ja będę mógł dopiero albo poniedziałek po południu lub już we wtorek czyli tak na ostatnią chwilę no ale ja wyjeżdżam na weekend . A jak przyjadę to określę się bardziej szczegółowo.

Denirosek
23-08-2013, 21:32
To wstępnie poniedziałek po południu. Jeśli nie dasz rady się "ukonkretnić", będę oczekiwał na jakiś kontakt (w tym temacie bądź na PW) od ok. 14-tej.

Denirosek
26-08-2013, 22:26
Wygląda na to, że dzisiaj się już na przeciwnika nie doczekam :l Będę jutro od mniej więcej 14-tej, tak jak dzisiaj. Czekam na odpowiedź w tym temacie, kiedy będziesz mógł zagrać.

SzapurXXV
27-08-2013, 06:36
Bardzo przepraszam za moją nie obecność ale trochę przedłużył mi się wyjazd i chyba kolego przejdziesz dalej bo teraz piszę z tabletu a mój komputer szlak trafił i nie mam jak rozegrać meczu ale wstrzymam się jeszcze od tej decyzji do popołudnia więc możemy jak wszystko dobrze pójdzie to możemy rozegrać mecz tak ok 14.30

Marcin80
27-08-2013, 07:55
Witam z tego co czytam macie czas do 28

pozdrawiam

Denirosek
27-08-2013, 09:55
Nic się nie stało, w pełni to rozumiem ;) Mam nadzieję, że damy radę zagrać. Przywal porządnie w komputer, może się opanuje :D Będę o tej 14:30 :)

@Marcin - dzięki, wiemy :) Pozdrawiam.

SzapurXXV
27-08-2013, 15:49
Masz szczęście kolego niestety komputer udało się w miarę naprawić ale i tak nie dam radę. Ponieważ wszystko zostało usunięte i do końca wszystko nie działa sprawnie a po drugie gdzieś zapodziała mi się płytka z Rome Total War i przewróciłem cały dom i nie znalazłem jej pojechałem do sklepów gdzie tylko mam dojazd ale tam już nie mają więc no cóż szkoda ale ja się wycofuję z turnieju z przyczyn technicznych gratuluję i życzę sukcesu w turnieju .

Denirosek
27-08-2013, 16:27
Szczęście jak szczęście, przechodzę dalej, ale naprawdę chciałem się z kimś pobić :D Mam nadzieję, że szybko wejdziesz w posiadanie Rzymu :) No i cieszę się, że komputer przeżył ;)