Zobacz pełną wersję : Klatkowanie
Mam taki problem że czy w bitwach czy nawet na mapie kampanii dosyć zacina mi grę bez względu czy gram powiedzmy na średnich ustawieniach grafiki czy na wysokich i tak zacina
Mam kartę graficzną GeForce GT 630,8 GB pamięci RAM i procesor AMD FX 6100 6x3.3 GHz
Spróbuj pobrać Radious mod pack - kolega go używa i poprawiło mu ponoć wszystko i nawet się nie zacina.
Greench1
29-09-2013, 08:43
Według mnie masz o wiele za słabą kartę graficzną i nie pomoże nic poza jej wymianą ale możesz spróbować rozwiązania proponowanego przez kolegę powyżej (może akurat... to nic nie kosztuje).
Tu masz link do jednej z opinii na temat kart z serii, którą posiadasz:http://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/2012/05/nvidia-prezentuje-nowe-(stare)-karty-graficzne-gracze-powinni-omijac-je-szerokim-lukiem!.aspx
dawid621
30-09-2013, 20:04
po 3 patchu zaczynales kampanie od nowa? Ja poczulem ogromny skok wydajnosci kiedy rozpoczalem kampanie na tym najnowszym patchu. Poza tym tak jak kolega wczesniej wspomnial, masz slaba karte graficzna.