Zamieszczone przez
Barsa
Jestem w 3 akcie wiec można coś więcej napisać... Fabuła jest świetna, wybory ciekawe, grafika ok ale jest też kilka minusów. Jakoś walka z pierwszego wieśka bardziej mi pasowała, była i widowiskowa, i wydawała się mniej "zręcznościowa". Jest też naprawdę za dużo kasy, może ja "wychowany" na gothicu podchodzę do tego inaczej, ale wolałbym, żeby przynajmniej na początku było z tym trudniej (szczególnie, że też w sadze Geralt nigdy nie narzekał na nadmiar gotówki)... Nie podoba mi się też to, że z ofiar polowań wydobywamy jakieś miecze, nielogiczne to jest. W ogóle, jak dostajemy jakiś miecz, że niby super miecz przodków itd. a okazuje się, że jest niewiele lepszy od tego co mamy albo i gorszy. W ogóle tak samo jak kasy, tak samo za dużo "żelastwa"... Te całe wyścigi za łatwe, boks też jest prosty jak się złapie o co chodzi... Natomiast do plusów można dodać gwinta, choć też w późniejszych etapach gry jest łatwo. Muzyka też fajna.
Niby tam ponarzekałem, ale trzeba powiedzieć, że mimo tego to i tak najlepszy rpg w jakiego grałem.