Również nic nie daje, wam wszystkim działa poprawnie?
Wersja do druku
Również nic nie daje, wam wszystkim działa poprawnie?
Tak śmiga wszystko, już 20 tur Bizancjum za mną, polecam zrobić reinstal BC i wgranie na czyste.
Tak też zrobiłem, więc myślałem, że to jakiś problem z instalatorem (lub jakiś program go blokuje bo w ogóle nie widzę opcji wyboru miejsca. Nic, ściągnę jeszcze raz zobaczymy :)
Widzę, że masz jakieś ucięte okienko, powinien być przycisk przeglądaj i możliwość wskazania folderu, a u Ciebie nie ma tego, dziwne.
Megasubmod na spolszczenie w standardzie, nie musisz już nic instalować.
Widzisz Janusz, tak właśnie instalujesz i czytasz instrukcje...
No właśnie, dokładnie jest jakieś ucięte ale o co chodzi? :D Pobrałem na nowo, odpalam instalke na różne sposoby (jako admin, w różnych zgodnościach itd) i dalej nic!
mam pewien trop - u Ciebie nie wiem czemu słowo USUNIĘCIE wskoczyło do kolejnej linijki i to spowodowało, że całość się zamiast zmieścić w dwóch linijkach zajęła 3. To z kolei spowodowało, że okno jest ucięte i zjadło przycisk do wskazania folderu. Spróbowałem na próbę zmniejszyć rozdziałkę monitora, aby sprawdzić czy jej zmiana nie powoduje, że tekst się nie mieści, ale nie, po tej zmianie okno robi się większe i tekst nadal jest wyświetlany poprawnie. Więc może masz jakieś niestandardowe lub większe czcionki ustawione, stąd zajmują więcej niż powinny? Dziwna sprawa. Jaki windows?
Windows 7. Spróbuję coś pogrzebać i pójść za Twoim tropem, pozmieniam wielkość czcionek itp.