Ja w sumie się nie dziwię, w następnej kolejce będą teoretycznie mocniejsi przeciwnicy, więc warto zostawić na nich frakcje z WH2, i próbować swoich sił w wyrównanej walce słabszymi frakcjami.
Wersja do druku
Ja w sumie się nie dziwię, w następnej kolejce będą teoretycznie mocniejsi przeciwnicy, więc warto zostawić na nich frakcje z WH2, i próbować swoich sił w wyrównanej walce słabszymi frakcjami.
SaperHeart 1:2 Murky
Murky użył: Wysokich Elfów i Krasnoludy
1 Bitwa
Mroczne Elfy vs Skaveny
2 Bitwa
Mroczne Elfy vs Wysokie Elfy
3 Bitwa
Krasnoludy vs Chaos
Dziękuję za turniej Panowie, życzę powodzenia !!!
Cześć kolego Arris, chyba wysłałem Ci zaproszenie na steam. Zależy mi na rozegraniem meczu bo w czwartek już będzie ciężko a piątek nie możliwe :/
Panowie mam problem. Miałem dziś ustawioną bitwę z Pudzianem bo (jak zresztą i tutaj napisał) w piątek nie może. Tu niestety pojawia się problem a nawet dwa.
1) Wyszedł patch do WH2 i... nie chce mi działać. A jak się już uruchomi to zwyczajnie przy wczytywaniu bitwy ląduję na pulpicie. Puszczę zaraz weryfikację plików, resetnę kompa itp ale jak to nie zadziała to pozostanie mi reinstall a ja tego nie pobiorę w kilka godzin przy moim internecie 5 mb/s nawet instalując część gry z płyty.
2) Możliwe, że będę musiał zrobić za kierowcę że będę w domu o 20:00/21:00 albo 22:00 więc nawet nie będę miał zbytnio czasu pokombinować.
Czy jest opcja jakiejś sensownej przedłużki do pierwszego możliwego terminu dla mojego przeciwnika?
EDIT: Weryfikacja nie dała mi nic. Wszystkie pliki pomyślnie zweryfikowano...
Zróbmy przedłużkę do niedzieli :P
Oki, to przedłużymy. Na spokojnie :) Podziękowania dla Teriona za bitwy. Obie świetne i już wysyłam do Tuffa, może w końcu pojawię się na jego kanale ;)
Mam nadzieję że jeszcze dziś się coś uda zagrać, bo tak jak pisałem odpadam od piątku mam wyjazd i nie wiem kiedy skończę robote. Może się okazać że nawet do czwartku zejdzie... Dlatego kontaktowałem się wcześniej żeby uniknąć takiej sytuacji :(
dziś najzwyczajniej w świecie nie ma szans. Zacząłem reinstalować Warhammera i zakładając, że pobierałoby ze stałą prędkością to skończy około... czwartej rano. Nie jest to coś co mogłem przewidzieć niestety. Pozostaje mi kombinować by doprowadzić WH2 do sprawności by był gotowy w każdej chwili.
No to mamy już za sobą połowę rozegranych meczy. Mam nadzieję, że pomimo pewnych trudności, wszystkie bitwy uda się rozegrać z możliwie niewielkim poślizgiem. Trzymam kciuki.
No ja ze swojej strony mogę tylko przeprosić. Zupełnie mnie to zaskoczyło i tak jak wspomniałem, jutro będę kombinował jeszcze jeśli po reinstalce gry będą dalsze problemy.
Mam pytanie. Przegrywając bitwę szczurami ta rasa staje się dla mnie opcjonalna, czy może mam to traktować, jakbym w ogóle ich nie użył? Pytam dlatego, bo zastanawia mnie ten "+" po Zielonych oraz Imperium.
Tak właśnie myślałem, ale wolałem się upewnić, żeby móc sobie już na spokojnie układać strategię na kolejne mecze. Jak tam po pobojach z Czeremisem, Jsatrzębiu? Była w trakcie bitew jakaś nadzieja na urwanie choćby jednej?
W pierwszej mnie Czeremis z outpickował i z outplejował, także był gwałt. Druga do samego końca nie była przesądzona, Luminark zrobił piękną robotę, zmarnowałem Demigryfy, zabrakło mi micro na piechotę co przy sporej przewadze liczebnej Czeremisa mocno ukuło mnie w tyłek, choć Amber Wizard starał się jak mógł wyrównać szanse. W końcówce zabrakło mi 1 many na Flock of Doom, które mogłoby jeszcze odwrócić szalę :] Powtórkę wysłałem Tuffowi, także pewnie niedługo będziecie mogli obejrzeć.
Także teraz czekamy aż Czeremis zatrzyma Osmańską nawałnice, niczym Sobieski pod Wiedniem ;]
Osmańska nawałnica jest w gazie. :D Także zapowiada się piękne starcie i to już w 1/8. Zobaczymy czy stary wyjadacz pokona fenomenalnego Czeremisa. A tak poza tym, niby śmieszkujemy z PUBGa, ale jak widać, metoda wcale skuteczna. :P
W pierwszej kwestii racja; 1/4. W drugiej, czy zatrzyma to się jeszcze zobaczy. :D
Co ten Szymblok. :D
Tak Pyrrus ? :D
Kolejny typ mi wszedł, powinienem stawiać u buka. :P Poza tym cieszę się, że humor powrócił. Po turnieju opowiesz mi, jak to ugrałeś Zwierzoludźmi.
Tuff tu nie ma co polecać pierwsza bitwa gwałt druga w miarę wyrównana :mad:
@Tuff
Dostałeś moje bitwy ?
Nareszcie nie będę miał wyrzutów, że nerdze w Pubga <3 A tak serio to Czeremis jest bardzo ograny i zasługuje żeby być w półfinale. Uważajcie na jego gięte rozpiski! ;)
Taka ciekawostka: nie mamy już w rywalizacji żadnego gracza, który wychodził ze swojej grupy z pierwszej lokaty. Widać turnieje rządzą się swoimi prawami.
Jak sobie radzicie z dogadywaniem odnośnie tego, kto pierwszy wybiera rasę? Jakieś losowanie, umownie czy jest to może gdzieś sprecyzowane, a ja jak zwykle nie doczytałem? ;)
Murky pierwszym półfinalistą. Gratulacje. http://cdn1-www.forums.sherdog.com/d...jpg?1449707057
Niestety nie jest sprecyzowane (albo się nie doszukałem), ale ze wszystkim jest tak jak na 4Monday, czyli osoba która jest wyżej w tabeli (na challonge) jako pierwsza banuję mapkę i wybiera frakcję ;)
Wyżej w Challonge? Czyli pierwszy wybierałby Pudzian? Wybaczcie, ale wolę 10 razy zapytać dla pewności, niż mieć później jakiekolwiek wątpliwości.
Tak, wyżej na challonge, czyli pierwszy wybiera Pudzian ;)
Chciałoby się napisać, że Szymblok zaskakuje i pewnie byłoby to prawdą, gdybym znał go tylko od fazy grupowej. Jednakże pamiętam dobrze ligę i tamtejsze objawienie jego talentu. :) Smutno trochę będzie bez Hadvara, do którego zapewne niebawem dołączę, przynajmniej patrząc po rasach, które mi pozostały. ;)
Nie było dla mnie zaskoczeniem, że Szymblok może zaskoczyć xD Tak serio to zmiażdżył mnie kompletnie, więc myślę że ma teraz bardzo duże szanse. Mam nadzieję że pokażesz Pudzianowi że ty też za grosze skóry nie oddasz :D
Poza tym o mnie się nie martw, wrócę (może) silniejszy :cool:
Niezwykłe ćwierćfinały! Mam nadzieję Pyrrus, że dołączysz do półfinalistów. Na półfinały może jakiś stream odpalimy :)
No, miło by było stream'a zobaczyć jakiegoś ;)
Tylko powiedzcie kiedy zamierzacie grać to się przygotuje jakiś konkretny komentarz.
Przeslijcie mi panowie powtorki
Jak tam Pyrrus, kiedy rozgrywacie mecz?