Kolejny typ mi wszedł, powinienem stawiać u buka.Poza tym cieszę się, że humor powrócił. Po turnieju opowiesz mi, jak to ugrałeś Zwierzoludźmi.
Kolejny typ mi wszedł, powinienem stawiać u buka.Poza tym cieszę się, że humor powrócił. Po turnieju opowiesz mi, jak to ugrałeś Zwierzoludźmi.
Tuff tu nie ma co polecać pierwsza bitwa gwałt druga w miarę wyrównana![]()
@Tuff
Dostałeś moje bitwy ?
Nareszcie nie będę miał wyrzutów, że nerdze w Pubga <3 A tak serio to Czeremis jest bardzo ograny i zasługuje żeby być w półfinale. Uważajcie na jego gięte rozpiski!![]()
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Taka ciekawostka: nie mamy już w rywalizacji żadnego gracza, który wychodził ze swojej grupy z pierwszej lokaty. Widać turnieje rządzą się swoimi prawami.
Jak sobie radzicie z dogadywaniem odnośnie tego, kto pierwszy wybiera rasę? Jakieś losowanie, umownie czy jest to może gdzieś sprecyzowane, a ja jak zwykle nie doczytałem?
Murky pierwszym półfinalistą. Gratulacje.![]()
Niestety nie jest sprecyzowane (albo się nie doszukałem), ale ze wszystkim jest tak jak na 4Monday, czyli osoba która jest wyżej w tabeli (na challonge) jako pierwsza banuję mapkę i wybiera frakcję![]()
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Wyżej w Challonge? Czyli pierwszy wybierałby Pudzian? Wybaczcie, ale wolę 10 razy zapytać dla pewności, niż mieć później jakiekolwiek wątpliwości.