PawełGroźny
Wersja do druku
PawełGroźny
Poszukiwany gracz na Zakon w Krzyżakach "?" (49) - Nowogród, Mongolia i Zakon vs Polska i Niemcy. Wyrównanie.
Cóż za przewrotność losu,gdybym nie zagrał od początku w MKO38 nie dostał bym Bułgarii tylko mógł bym wziąć znacznie lepsze państwo jak Sycylię,czyżby to nauczka na przyszłość :P?
No zależy od nacji,akurat Litwa w MKO35 ma bardzo złą sytuację,jak ja przejmowałem Kijów w tej samej KO to też zastałem jeden wielki chaos ;)
Nie będzie mnie od dziś do wtorku.
Nie będzie mnie od teraz do środy raczej :(
nie będzie mnie od poniedziałku 04.07 do wtorku 12.07
będę miał dostęp do PW na forum
prawdopodobnie będę potrzebował tylko 1 zastępstwa
Idilla_MZ zastąpi mnie w razie potrzeby w mko36
Nie będzie mnie do 29.07, chyba żadna tura nie powinna do mnie dojść ostatnim tempem, ale w razie czego to spróbuję coś ogarnąć, czasem wejdę na forum
Straciłem zapał do gry,mam do oddania następujące nacje -
MKO35 Kijów - Sytuacja niezła,wojna z silną Litwą lecz właściwie wszystko jest w rękach nowego gracza,teoretycznie sojusz z Polską jednak wszystko się zepsuło odkąd zniknął na nią gracz...
MKO36 Polska - Sojusz z Anglią i Sycylią,bankructwo,bardzo trudna sytuacja lecz zachowany solidny potencjał militarny,zalecane dla doświadczonych graczy
MKO38 Bułgaria - Dobre relacje z Turcją i Węgrami lecz dość trudna sytuacja bowiem wojna z silną Litwą a i samo państwo jak wiadomo do potęg nie należy
Krzyżacy 49 - Nowogród,wojna z sojuszem Polsko-Niemieckim i sojusz z zakonem,wyrównana walka z lekkim zaznaczeniem przewagi po stronie przeciwników
Jeśli nikt chętny się nie znajdzie to będę robił do końca moich państw bądź KO,mam jednak nadzieję że chociaż na jedną się ktoś skusi.