PawełGroźny
PawełGroźny
Poszukiwany gracz na Zakon w Krzyżakach "?" (49) - Nowogród, Mongolia i Zakon vs Polska i Niemcy. Wyrównanie.
Cóż za przewrotność losu,gdybym nie zagrał od początku w MKO38 nie dostał bym Bułgarii tylko mógł bym wziąć znacznie lepsze państwo jak Sycylię,czyżby to nauczka na przyszłość?
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
No zależy od nacji,akurat Litwa w MKO35 ma bardzo złą sytuację,jak ja przejmowałem Kijów w tej samej KO to też zastałem jeden wielki chaos![]()
Keep your friends rich and your enemies rich and wait to find out which is which.
Nie będzie mnie od dziś do wtorku.
Nie pomagam na pw
Nie będzie mnie od teraz do środy raczej![]()
Nie pomagam na pw
nie będzie mnie od poniedziałku 04.07 do wtorku 12.07
będę miał dostęp do PW na forum
prawdopodobnie będę potrzebował tylko 1 zastępstwa
Idilla_MZ zastąpi mnie w razie potrzeby w mko36
Nie będzie mnie do 29.07, chyba żadna tura nie powinna do mnie dojść ostatnim tempem, ale w razie czego to spróbuję coś ogarnąć, czasem wejdę na forum
Straciłem zapał do gry,mam do oddania następujące nacje -
MKO35 Kijów - Sytuacja niezła,wojna z silną Litwą lecz właściwie wszystko jest w rękach nowego gracza,teoretycznie sojusz z Polską jednak wszystko się zepsuło odkąd zniknął na nią gracz...
MKO36 Polska - Sojusz z Anglią i Sycylią,bankructwo,bardzo trudna sytuacja lecz zachowany solidny potencjał militarny,zalecane dla doświadczonych graczy
MKO38 Bułgaria - Dobre relacje z Turcją i Węgrami lecz dość trudna sytuacja bowiem wojna z silną Litwą a i samo państwo jak wiadomo do potęg nie należy
Krzyżacy 49 - Nowogród,wojna z sojuszem Polsko-Niemieckim i sojusz z zakonem,wyrównana walka z lekkim zaznaczeniem przewagi po stronie przeciwników
Jeśli nikt chętny się nie znajdzie to będę robił do końca moich państw bądź KO,mam jednak nadzieję że chociaż na jedną się ktoś skusi.